Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 березня 2024, 18:30
2472
0

Манчестер Сіті – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує центральний матч 30-го туру АПЛ

| Оновлено 31 березня 2024, 18:30
2472
0
Манчестер Сіті – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

31 березня на «Етіхад» пройде матч 30-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ставки на матч Манчестер Сіті – Арсенал

Манчестер Сіті

Команда при Гвардіолі і так домінувала у британському футболі. Але минулого сезону вони продемонстрували свій максимум, діставшись до требла. Звичайно, зараз Пеп з його максималістичним підходом може лише вимагати повторення. І є всі шанси цього досягти, хоча буде непросто. У кубку країни містяни вже дісталися півфіналу, і всі прогнозують вирішальний матч у вигляді дербі з Юнайтед. А в Лізі чемпіонів вже в 1/4 буде статусне протистояння з мадридським Реалом, і більшість упевнена, що переможець такої дуелі виграє Вухатого. Та й у АПЛ зараз є шанс відірватися від одного з лише пари реальних конкурентів. З іншого боку, не варто забувати, що наразі чемпіон іде третім, і якщо програє, то розклади будуть набагато песимістичнішими.

Арсенал

Клуб вийшов на новий для себе рівень минулого сезону. Точніше, нарешті повернувся до числа реальних, а не номінальних грандів. Довге падіння змінилося віце-чемпіонством, більше того, рік тому червоно-білі лідирували і здулися тільки в середині весни. І зараз було важливо показати, що це не разовий стрибок вище рівня вже звичного. І ще й за умов повернення до Ліги чемпіонів. В останній, до речі, англійці впевнено пройшли груповий етап, а ось Порту вибили в 1/8 фіналу лише обмінявшись перемогами та вигравши серію пенальті. І загалом виходить, адже Зінченко та компанія, хай навіть вилетівши з обох кубків, в АПЛ йдуть лідерами, нарівні з Ліверпулем та обганяючи на 1 очко Сіті. Тим важливіше зараз досягти успіху, і нічия буде переважно на користь червоних.

Статистика особистих зустрічей

Містяни виграли 8 разів поспіль. Але цього сезону каноніри виграли по пенальті Суперкубок та перемогли у рамках АПЛ.

Прогноз

GGBET чекає на реванш Гвардіоли. Але Артета дасть бій своєму другові та колишньому наставнику – ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,85).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.