Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2567
0

Стало відомо, коли призначать тренерів збірних України з біатлону

Про ситуацію з призначеннями розповів Микола Зоц

Стало відомо, коли призначать тренерів збірних України з біатлону
Getty Images/Global Images Ukraine

Наставник жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц повідомив, що Федерація біатлону України до кінця квітня має визначитися з тренерами чоловічої та жіночої команд на новий сезон.

«Процедура така, що це може бути не конференція, а тренерська рада. І на цій тренерській раді подаються кандидатури від федерації міністерству. Тоді кандидати подають міністерству свої документи на конкурс. Міністерство спорту проводить конкурс на посаду головного чи старшого тренера. Якщо міністерство затверджує, тоді нові тренери стають до роботи. Коли це відбудеться? Думаю, [впродовж квітня]. Бо з 1 травня вже нові (чи старі) тренери. Чинні контракти діють до 30 квітня, а нові — з 1 травня. Тому до кінця квітня вже все буде вирішено. Я думаю, десь все буде вирішено раніше, орієнтовно до 20 квітня».

«У нас підписуються контракти з міністерством з 1 травня до 30 квітня. Потім або продовжується контракт, або не продовжується. Тому можна буде говорити, коли затвердять нові склади тренерських команд, і вони будуть свої плани втілювати в життя. Чи це залишаться ті тренери, які працювали того сезону, чи це будуть нові — зарано про це ще говорити. Федерації ще не подали свої пропозиції», – сказав Зоц.

Раніше повідомлялося, що Зоц може очолити обидві збірні.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.