Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 29 березня 2024, 21:11
13647
4

Стало відомо, хто може очолити чоловічу збірну України з біатлону

Микола Зоц працюватиме з жіночою та чоловічою командами

| Оновлено 29 березня 2024, 21:11
13647
4
Стало відомо, хто може очолити чоловічу збірну України з біатлону
Суспільне Спорт. Микола Зоц

Після звільнення з посади головного тренера чоловічої збірної України з біатлону Юрая Санітри у Федерації біатлону України (ФБУ) з'явилася необхідність пошуку нового наставника.

За інформацією Biathlonnews, чоловічу команду може очолити нинішній наставник жіночої збірної Микола Зоц. Таким чином, він візьме на себе керівництво чоловічою та жіночою збірними.

Зазначимо, що досвід подібного суміщення посад у збірних України вже був. У сезоні 2020/2021 все той же Санітра одночасно керував і чоловічою, і жіночою збірними.

Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
А от це вже відверто ідіотська ідея. Ні, не тому, що Зоц поганий тренер - просто полювання за двома зайцями ніколи не закінчується нічим хорошим.
-PhoeniX-
Зоц - скорее тренер мужской команды, чем женской. Был помощником Санитры, тренировал резерв, хорошо знает тех, кто бегал в кубке IBU. Другой вопрос, зачем его тренировать женскую команду поставили?.... И вообще, а кто у нас еще (кроме Меркушина) из тренеров есть ?
Vovan78
Охрініти можна, змінити шило на мило. Щось я не пригадаю які величні досягнення були у жіночій команді, що вирішили що призначення Зоца буде проривом у чоловічій команді?