Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
221
0

Тоттенхем – Лутон Таун. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 березня о 17:00 за Києвом

Тоттенхем – Лутон Таун. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Тоттенгем. Сон Хин Мін

30 березня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 30-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Лутоном». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Тоттенхем

Команда підходить до фінішної прямої цього сезону, заслуживши за минулий його відрізок тверду четвірку. Виступ не можна назвати феєричним, і поки що завдання не виконане - а його могли ставити лише у вигляді повернення до топ-4, тобто до Ліги чемпіонів. Але, з іншого боку, Постекоглу приймав клуб, який взагалі не пробився до єврокубків, з якого саме йшов багаторічний лідер, Кейн. І зараз виходить утримуватись практичні нарівні із сенсацією сезону, Астон Віллою. Так, саме та поки що замикає квартет, маючи +3. Але опонент з Бірмінгема і зіграв на 1 матч більше, крім того, не забуваємо, що він був обіграний шпорами в нещодавньому очному поєдинку 4:0... А потім Сон і компанія отримали 3 голи від Фулхема, нагадавши про свою нестабільність.

Лутон

Клуб може вважати себе везунчиком. Йому створили всі умови для виживання в Прем'єр-Лізі. Тут і жахлива форма пари інших, явно досвідченіших новачків, що опинилися на дні таблиці. І штрафи для середняків: у Евертона відібрали 10 очок (щоправда, тепер лише -6), у Ноттінгем Форест, вже у березні - 4. Але навіть у таких умовах дебютант може не впоратися. Так, від найскромніших капелюшників чекали меншого, десь на рівні того, що демонструє нинішній Шеффілд Юнайтед. Але все-таки 22 очки після 29 матчів - обмаль, і лісники, яких штучно залишили за спиною, можуть обійти вже у нинішньому турі. Хоча пара нічиїх у трьох крайніх поєдинках, з Крістал Пелас і саме Форест, дають привід для оптимізму.

Статистика особистих зустрічей

Хотспурс ніколи не програвав цьому супернику. Наприкінці 80-х – на початку 90-х було 2 їхні перемоги при 4 нічиїх, у жовтні гол ван де Вена дозволив у меншості виграти на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що підопічні Постекоглу легко переможуть. Вдома з аутсайдером претендент на топ-4 має виграти за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,66).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 0
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.