Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 березня 2024, 16:31
480
0

Борнмут – Евертон. Дербі в АПЛ! Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує українське дербі в АПЛ

| Оновлено 30 березня 2024, 16:31
480
0
Борнмут – Евертон. Дербі в АПЛ! Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
УАФ. Ілля Забарний та Віталій Миколенко

30 березня на «Віталіті» пройде матч 30-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Ставки на матч Борнмут – Евертон

Борнмут

Команда отримала відразу два подарунки, які досить різко спростиkи для неї завдання - забезпечити для себе виживання, друге поспіль, у Прем'єр-лізі. Спочатку майбутнього суперника, Евертон, а нещодавно і Ноттінгем Форест, позбавили певної кількості очок. Адже є ще новачки, що відверто не тягнуть рівень дивізіону, Бернлі і Шеффілд Юнайтед, та й третій такий клуб, Лутон, так що для всіх інших мета вижити вже не стояла. Оптимальні умови для того, щоб Андоні Іраола максимально комфортно освоювався у новій для себе країні та у новому британському футболі. Але в баска виходить далеко не все. Він починав слабко, а після вдалого передріздвяного відрізка знову були слабкі результати до самого кінця зими. Так, навесні після цього взято 7 очок у трьох поєдинках, але це з кларетовими, клинками та капелюшниками. Причому з другими обмежилися нічиєю, а дебютанту АПЛ горіли 0:3.

Евертон

Клуб останнім часом отримав кілька добрих новин з боку місцевої футбольної влади. Спочатку полегшили йому покарання. Ні, іриски все одно оштрафовані найбільше, отримавши мінус 6 очок. Але майже до самої весни фігурували 10, а в питаннях виживання кожен бал може бути цінним. По-друге, як і очікувалося, покарали за фінансові порушення Ноттінгем Форест. Так, у лісників забрали лише 4, але для синіх це полегшує фінішний відрізок. Що має допомогти, адже, відверто кажучи, підопічні Дайча не вражають і давно не вигравали. Власне, 4 очки і становлять тепер їхню перевагу над іншим покараним.

Статистика особистих зустрічей

У вишеньок було 4 перемоги поспіль. Але в 2023 році іриски змогли виграти обидва матчі.

Прогноз

GGBET більше вірить у господарів, але гостям з Ліверпуля очки все ще важливіші. Тут ставимо на те, що іриски не програють (коефіцієнт - 1,74).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.