Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 березня 2024, 02:37
21990
6

Коуч Ісландії: «Вийшов Зінченко – він дуже сильно вплинув на гру»

Оге Харейде прокоментував перебіг матчу проти України у Вроцлаві

| Оновлено 27 березня 2024, 02:37
21990
6
Коуч Ісландії: «Вийшов Зінченко – він дуже сильно вплинув на гру»
Getty Images/Global Images Ukraine. Оге Харейде

Збірна Ісландії поступилася команді України (1:2) у Вроцлаві у фінальному матчі відбору на чемпіонат Європи 2024.

Після фінального свистка коуч ісландців Оге Харейде прокоментував перебіг матчу, відзначивши рівень збірної України:

«Був хороший перший тайм. Ми вигравали 1:0. У нас були шанси на початку другого тайму забити другий м'яч. Але вони в другому таймі дуже рано забили в наші ворота.

Ми намагалися втримати цей результат, опустилися нижче, стали ближче грати до своїх воріт і пропустили другий гол. Але загалом це був досить непоганий, рівний матч.

Вийшов Зінченко – він дуже сильно вплинув на гру. Це дуже хороший футболіст «Арсенала», що змінив гру команди. Якби ми програли комусь [іншому], було б прикро. А так програли Україні – і це нормально".

Гравці після поразки у фіналі дуже розчаровані. Завжди, після кожного матчу, будь-який гравець програє – і він розчарований. Всі хочуть перемагати, особливо коли грають за національну збірну. Але нам потрібно розуміти, що ми грали проти сильної команди, і працювати далі.

Майбутнє збірної Ісландії? Ми будуємо команду. У нас дуже багато нових футболістів, молодих гравців, що ще прийдуть у команду. Бачимо, що в України також молода команда, і нам потрібно будувати так само на основі цієї команди Ісландію майбутнього. У нас дуже скоро Ліга націй, будемо готуватися і грати там. Просто будемо дивитися в майбутнє».

Оцініть матеріал
(142)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Гарно сказав, дякую.!!!
micha(ZAKARPATTJA)
Приємний тренер 
Gargantua
саму команду Исландии он конечно создал практически на развалинах.
для такого состава они очень хорошо играют
umnuy2
глаза такие добрые а жену с дома выгнал ну если серьёзно то мужик топовый,это редкость так всё по паолочкам разложить а не оправдываться
Harun Bakircioğlu
Он в том плане, таким как Зинченко проиграть не стыдно, ведь они играют за сам Арсенал. За два матча конечно же от Зинченко пользы было немного. За первый матч whoscored ему поставил 5.8 при стартовой оценке 6.0.
Выталкиватель парашутистов
Все сказал номально, но по роли Зинченка в этот короткий промежуток времени, который ему отвел Ребров на поле, он перегнул палку, и очень сильно. Я скрупулезно наблюдал именно за ним, когда его выпустили на поле. Ничего полезного он не создал - все как всегда - получил мяч и тут-же его отдал рядом стоящему или бегущему игроку. И на этом все.