Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 29 березня 2024, 01:03
12089
21

Сергій РЕБРОВ: «Ці дві перемоги були дуже важкими та нервовими»

Збірна України обіграла команду Ісландії та пробилася на Євро-2024

| Оновлено 29 березня 2024, 01:03
12089
21
Сергій РЕБРОВ: «Ці дві перемоги були дуже важкими та нервовими»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над командою Ісландії (2:1) у фіналі плей-оф кваліфікації Євро-2024 та вихід у фінальний турнір.

– Як вам сьогоднішня підтримка глядачів у Вроцлаві?

– Я вдячний уболівальникам, навіть після пропущеного гола вони нас підтримували. Ми дійсно відчували це. Я вважаю, що сьогодні всі заслуговують на цю перемогу – наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна.

– Чи можна вважати, що питання з першим номером збірної України закрите?

– Воно ніколи не закрите. Щодо жодного гравця не закрите питання по Євро. Дуже важливо, щоб футболісти зараз повернулися до своїх команд, отримували практику й готувалися до чемпіонату Європи.

– Чи думаєте ви, що це одна з найважливіших перемог в історії збірної України, зважаючи на контекст? Накільки важливим є вихід на Євро в цей час?

– Я думаю, це дуже важлива перемога для всього українського народу, для наших воїнів. Я дуже радий за футболістів, тому що ці дві гри були дуже важкими й нервовими. І до, і після матчів ми говорили, що ці перемоги – для нашої країни, людей, захисників, які відстоюють нашу свободу. Кожен розуміє, наскільки важлива ця перемога.

ВІДЕО. Україна – Ісландія. Прес-конференція Реброва

Події матчу

84’
ГОЛ ! М'яч забив Михайло Мудрик (УКРАЇНА).
54’
ГОЛ ! М'яч забив Віктор Циганков (УКРАЇНА).
30’
ГОЛ ! М'яч забив Альберт Гудмундссон (Ісландія).
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex T
С нашим составом надо смелее играть и атаковать было, но прошли и на том спасибо 
MrStepanovM .
ще й які нервові! просто треба грати в свою гру! Вміють же!
D.Lanskoy
Соперники были сложные и сопоставимые по силам, но проходные. Украина задачу выполнила. В группе будут 2 команды, сопоставимые по силам с Боснией и Исландией. Ни Словакия, ни Румыния не могут похвастаться широким представительством в топ-4 лиг Европы, только пару людей в скромных командах Серии А. Но в целом уровень команд высокий, Украина явно в числе середняков, а не грандов, борьба будет равной. И все-таки с таким составом украинцы потенциально должны решать задачи выхода из группы, как они решили с выходом на Евро. То, что меня тревожит — у сборной не видно толкового плеймейкера. Мудрик отдает хорошие пасы, но при этом сам стремится в штрафную забивать. Зинченко настолько стерильно играет в АПЛ, что разучился креативить и за сборную. Даже в момент второго гола, вместо передачи вперед он пасует ближайшему игроку. Малиновский и раньше был почти никакой, а сейчас только утвердился в этом статусе. Хорош Судаков, но молод и как будто бы Ребров не ставит перед ним такой задачи именно раздавать пасы. Миколенко и Конопля на флангах могут неплохо пасовать, но последний матч оба провалили, и все равно, это только фланги, важен игрок с головой в центре поля. Раньше там получалось у Зинченко и еще мог умно сыграть Ярмоленко. Но все равно состав нынешней сборной однозначно сильнее чем на Евро-16 и Евро-20. Надо выходить в 1\8 и пытаться пройти дальше.  1\8 из этой группы — наш уровень, все что выше — уже сверхзадача. 
Login_loginchuck
3-1 должно было быть, скотыняка ты така
Макс Максов
Коли вже спонсором збірної, буде Валідол, Корвалол і Валер'янка?)
Boodya
А ще нам дуже пощастило, що Ісландія не встала в глибоку оборону, а грала в футбол
Archie1991
Обидві гри  - "важкі роди". 
Alex196
забарная перед голом мурла мог запороть всё, такой же мудак он как матвеенка крымская 
Stanislav Matusevych
А він не хоче відповісти на запитання, яке напрошується? Чому проти збірних, які зараз навіть на середняків європейського футболу не тягнуть, ці перемоги були настільки важкими та нервовими? Чому наша збірна грала настільки посередньо, що наш вихід на Євро в іграх проти відверто слабеньких суперників був під величезним питанням?