Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 березня 2024, 08:29
3005
1

ФОТО. Збірна України провела передматчеве тренування у Вроцлаві

Вранці 25 березня синьо-жовті переїхали з Опалениці до Тшебниці

| Оновлено 26 березня 2024, 08:29
3005
1
ФОТО. Збірна України провела передматчеве тренування у Вроцлаві
УАФ

Ранок понеділка, 25 березня розпочався для збірної України із чергової подорожі на березневому зборі.

Починаючи з 13 березня, із виїзду потягом із Києва, синьо-жовті до цього дня гуртом здійснили 12 переїздів-перельотів від локації до локації (потяг, автобус, літак). І це лише якщо брати масштабні переїзди й не враховувати поїздки на тренувальні поля в Марбельї, які були розташовані неподалік.

Цього разу до загального кілометражу, який щоразу намотується через логістику, пов’язану з воєнними реаліями, додалося й «дистанційне» розміщення стадіону в Боснії і Герцеговині. Мандрівки із Сараєва до Зениці й у зворотному напрямку (на тренування й матч) склали без малого 300 км. Дорога з Опалениці до Тшебниці займає рівно половину цієї відстані – 150 км. Виїхавши з готелю «Ремес» о 10:00, синьо-жовті вже за дві години були на місці. Готель у передмісті Вроцлава добре знайомий українцям, адже саме тут збірна готувалася до матчу з Англією минулого вересня. Чотири поїздки сьогодні й завтра на «Тарчинськи Арена Вроцлав» із поверненням до готелю також сумарно складуть 120 км, адже стадіон розташовано за 30 км від нинішнього місця розташування головної команди країни.

Одразу після приїзду до готелю головний тренер Сергій Ребров провів теоретичне заняття. Після цього у хлопців були обід та відпочинок.

Зважаючи на відстань, на офіційне тренування збірники виїхали заздалегідь: їхати до стадіону – пів години. Приємний момент – на відміну від Тшебниці, де періщив дощ, у Вроцлаві опадів не було й було трохи тепліше, близько восьми градусів. Порівняно з холодними дощовими днями в Опалениці цей фактор став для гравців своєрідним бонусом.

Тренування – передігрове, а, отже, включає в себе всі необхідні атрибути підготовки до важливого матчу. Почавши з розминки та гри у квадрат, збірники перейшли до безпосередньої роботи. У занятті взяли участь усі 28 гравців, які перебувають у таборі команди. Під час ігрових серій тренерський штаб здійснив фінальну перевірку готовності виконавців та отримав важливу для себе інформацію. Сергій Ребров та його помічники фіналізували процес ігрової підготовки, відтак у головного тренера є ще певний час до кінця доби, аби визначитися із заявкою з 23 виконавців на завтрашній матч. І ще залишається доба для налаштування тактичного та психологічного.

Однак уже зараз можна констатувати бойовий настрій у таборі збірної України. Гравці усвідомлюють, наскільки важливим є завтрашній поєдинок для всієї країни, і готові віддати всі сили й навіть більше заради здійснення спільного бажання українців, що як ніколи потребують позитивних емоцій. Щоденні бомбардування, які влаштовує на наших теренах країна-терорист, відбиваються глибоким болем у серцях хлопців та пекельною ненавистю до ворога-нелюда.

Учора, 24 березня, після заключного тренування в Опалениці хлопці розгорнули банер Free Azovstal Defenders, укотре нагадавши Європі про важливість звільнення полонених і про те, що в Україні продовжується війна й щодня гинуть люди. Завтра, 26 березня, о 21:45 відбудеться вирішальний матч кваліфікації Євро-2024 проти команди Ісландії. На арені у Вроцлаві очікується український аншлаг, й трибуни поженуть збірну України вперед, помноживши сили футболістів.

ВІДЕО. Збірна України провела передматчеве тренування у Вроцлаві

ФОТО. Збірна України провела передматчеве тренування у Вроцлаві

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
April
ВроцлавНаш!