Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
4508
0

ФОТО. Тренування збірної. Ребров напрацьовує схеми на Ісландію

За день синьо-жовті провели теоретичне заняття та тренування на полі

ФОТО. Тренування збірної. Ребров напрацьовує схеми на Ісландію
УАФ

Сьогодні, 24 березня, збірна України працювала у Польщі за таким самим графіком, як і напередодні. Перед обідом – теоретичне заняття, увечері – тренування на полі.

На відміну від суботи, неділя була не дощовою, але водночас такою самою холодною – лише чотири–шість градусів. Упродовж вечірньої сесії в один момент почав йти дощ, який у поєднанні з вітром створював відчутний дискомфорт. Але, на щастя, ця різка зміна погоди була короткочасною, і друга частина тренування минула без опадів.

Сьогодні збірна України тренувалася в одній групі: у занятті взяли участь усі виконавці, присутні в розташуванні команди. Після розминки та відпрацювання передач хлопці перейшли до основної роботи. У межах ігрових серій Сергій Ребров ставив футболістам відповідні завдання, напрацьовуючи схеми на вирішальний матч кваліфікації Євро-2024 проти Ісландії, що відбудеться 26 березня у Вроцлаві.

Як і перед поєдинком із боснійцями, наставник синьо-жовтих здійснює активну ротацію виконавців на позиціях, тож у всіх футболістів є шанс довести свою готовність зіграти у фіналі плей-оф. Під час сьогоднішнього тренування збірники також відпрацьовували пасинг із завершальними ударами, а закінчили вечірню роботу пробиттям пенальті.

Завтра, 25 березня, національна команда візьме курс на Вроцлав. Оселяться українці в містечку Тшебниця, де вже мешкали минулого вересня перед грою кваліфікації Євро-2024 проти Англії.

24 березня о 19:00 за київським часом головний тренер збірної України Сергій Ребров та один із гравців національної команди зустрінуться з представниками мас-медіа, а о 19:30 розпочнеться офіційне тренування української команди, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

ВІДЕО. Тренування збірної. Ребров напрацьовує схеми на Ісландію

ФОТО. Тренування збірної. Ребров напрацьовує схеми на Ісландію

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.