Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 13 квітня 2024, 03:43
415
0

КАРАВАЄВ: «Позитивний момент, що є гравці, які роблять результат із заміни»

Захисник збірної України – про перемогу над Боснією і Герцеговиною

| Оновлено 13 квітня 2024, 03:43
415
0
КАРАВАЄВ: «Позитивний момент, що є гравці, які роблять результат із заміни»
УАФ. Олександр Караваєв

Захисник збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу «жовто-синіх» у півфіналі плей-оф відбору Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини (2:1).

- Після матчу з Боснією і Герцеговиною всі люди дуже радіють, що ми пройшли далі, але всі об'єднані ще однією думкою, що гра, м'яко кажучи, була дуже погана. Ти згоден?

- Так, ми вже розбирали цю гру. Щось пішло не так. Розібрали усі ці моменти, що десь не так діяли на футбольному полі. Всі ці помилки розібрали, щоб їх не повторювати.

Дуже позитивний момент, що є гравці, які хочуть виходити та роблять результат із заміни. Тому що бувають такі ігри, коли щось не йде, якийсь рикошет залітає – ти програєш. Дуже важливо мати гравців на заміні, які можуть вийти та дати результат.

- Буває нефарт у всіх, буває десь не виходить індивідуально у когось. Але тут перший наш момент – це 85-а хвилина. Ви розбирали, що можна сказати?

– Більше через те, що не виконували настанови тренера. Навіть просто переміщення на полі десь не так, як від нас цього хотів тренерський штаб. Насамперед потрібно виконувати установку тренера, і щоб усі думали в одному напрямку.

Буває так, що якось концентрація втрачається і хтось побіг не на ту позицію, когось перекрив. Буває так, що ламається малюнок та структура гри.

Завжди має бути дисципліна на полі, що б не сталося. Оскільки суперник теж грає та відштовхується від тієї гри, яку ти показуєш. Вони можуть тобі перекрити всі зони, перекрити всіх гравців. Треба бути терплячим та відштовхуватися від свого плану на гру.

– Паралельно йшов матч Польща – Естонія. Естонія також грала у п’ять захисників – Польща катала просто без шансів. Як не крути, все одно якийсь рівень футболістів. Усі очікування на те, що Україна однозначно була фаворитом.

– Ми говорили перед грою, що завжди кажуть: «Україна – фаворит». Але зараз уже останні 2-3 роки всі помічають, що футбол більш-менш вирівнюється. Чотири роки тому ми грали проти Люксембургу, а зараз вони показують дуже якісний футбол, хоч країна дуже маленька.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS
Футбол | 28 квітня 2024, 10:47 5
Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS

У ніч на 28 квітня «чаплі» обіграли «Нью-Інгленд Революшн» з рахунком 4:1

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.