Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 24 березня 2024, 13:09
537
0

Кремінь – Металіст. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України

Поєдинок відбудеться 24 березня о 12:00 за Києвом

| Оновлено 24 березня 2024, 13:09
537
0
Кремінь – Металіст. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України
ФК Металіст

23 березня на «Кремінь-Арені» імені Олега Бабаєва пройде матч 1-го туру у групі вибування Першої Ліги України, в якому «Кремінь» зустрінеться з «Металістом». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Кремінь

Команда з такою ж назвою була на піку у 90-ті роки минулого століття, коли провела 6 сезонів поспіль у вищому дивізіоні країни та грала у півфіналі кубка. Але поступово все розладналося, і все закінчилося банкрутством на початку нового сторіччя. Проект швидко перезапустили, але аж до 2019 року, з разовим винятком, він грав у Другій Лізі. І лише останніми роками біло-сині закріпилися в Першій, не замахуючись на щось більше. Наразі має бути захист прописки, адже, незважаючи на прихід у вересні досвідченого наставника Ігоря Климовського, вдалося набрати за 18 осінніх матчів лише 14 очок. Але, по-перше, навіть у їхній групі у пари команд результати гірші, по-друге, за зиму у місті шукали можливості для посилення складу.

Металіст

Клуб дуже швидко піднімався у класі. Будучи заснований у 2019 році Красниковим, у минулому керівником культового харківського проекту, він з першої спроби, у 2021 році, виграв Другу Лігу. А за рік підопічні Кучера тріумфували поверхом вище. Ось тільки влітку проект покинув і засновник, і головний тренер, і провідні футболісти. Та й, головне, інвестору Ярославському знову стало не до фінансування свого спортивного дітища. Жовто-синіх намагалися якось утримувати на плаву, але УПЛ цей представник Харкова залишив з передостаннього місця. Та й у Першій Лізі відверто не вражав восени, набравши лише 14 очок. Вижити ще реально, але не факт, що це цікаво багатьом у Першій столиці.

Статистика особистих зустрічей

У своєму нинішньому форматі, після чергового воскресіння, клуби грали лише 2021-го року, у Першій Лізі. Тоді харків'яни розгромили суперника 4:0.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають шанси пари як рівні. Навряд чи після довгої паузи команди зможуть порадувати видовищністю - чекаємо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв
Футбол | 28 квітня 2024, 00:09 9
Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв

Лондонський клуб здійснив ефектний камбек

Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 квітня 2024, 07:00 0
Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Один із лідерів Прем'єр-Ліги зіграє з аутсайдером. Кожен клуб має свої завдання

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.