Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 березня 2024, 01:34
6107
15

СЕЛЕЗНЬОВ: «Не розумію критики збірної. Вийдіть самі та зіграйте краще»

Колишній нападник збірної України прокоментував перемогу над Боснією і Герцеговиною

| Оновлено 23 березня 2024, 01:34
6107
15
СЕЛЕЗНЬОВ: «Не розумію критики збірної. Вийдіть самі та зіграйте краще»
ФК Минай. Євген Селезньов

Колишній нападник збірної України Євген Селезньов прокоментував перемогу синьо-жовтих над командою Боснії та Герцеговини (2:1), а також дав прогноз на матч фіналу відбору до Євро-2024 проти Ісландії.

– Як вам гра в цілому, якщо вимкнути емоційну складову і позитивний результат? Чому все так складно було?

– Тому що Боснія і Герцеговина так само хотіла виграти. Чому тут дивуватися? Я не можу сказати, що дуже слабко зіграли наші хлопці, як багато хто каже. Вони зіграли, як треба було і забили на один м’яч більше, аніж суперник. Я не розумію, для чого критикують збірну. Хлопці молодці, тренер молодець, всі молодці, бо виграли. Я взагалі не розумію, коли починають критикувати. То гра не та, то ще щось не те. Вийдіть і самі спробуйте, може у вас краще вийде.

– Тиск від вболівальників, від країни і ситуації в цілому впливав на наших хлопців?

– Тут хлопці самі розуміли, що це дуже важливо. Всі грають у хороших клубах, на хорошому рівні. Який тиск? Вони просто відповідальні за результат, як і головний тренер. Але хлопці зробили все можливе, щоби перемогти. Я їм дякую за це. Я, як вболівальник, дуже кайфанув.

– Як і очікувалося, у ролі фаворита в української збірної завжди є серйозні проблеми. Цього разу пролізли.

– Я не люблю говорити, оце фаворит чи не фаворит. Я теж був футболістом. Трішки пограв у футбол. Скажу так: команда виходила грати на перемогу. Вони це зробили, вони красені. Всі, без винятку. Я не хочу розмовляти на тему, хто грає першим, другим чи навіть третім номером. Хлопці зробили свою справу. Ось і все.

– Відсутність Тараса Степаненка дала про себе знати чи Володимир Бражко у своєму дебютному матчі відіграв добре?

– Це некоректно мені щось казати, чи дало ефект це чи ні. Хто я такий, щоби говорити, що добре, а що погано? Я не маю на це право. Мабуть, дало. Але ж виграли. Маліновський добре влився у гру. Ну я не можу казати, хто погано зіграв, немає таких. Всі працювали, всі старалися.

– Так само дебютували деякі гравці за збірну. Це добре, що у таких важливих моментах Сергій Ребров довіряє новачкам?

– Я їх вітаю. Кого викликали у табір – уже заслуговують, щоби вийти у стартовому складі чи на заміну, це не важливо. Якщо Сергій Станіславович викликає - то він довіряє гравцям. І він це вже показав. Це висококваліфікований тренер і футболіст в минулому.

– Ісландія – теж не подарунок. Команда виграла в ізраїльтян 4:1 на виїзді. Якого матчу слід очікувати у вівторок?

– Буде набагато важче, аніж було з боснійцями. Набагато! Дай Бог, щоби повернувся Віктор Циганков. Але хто б там не грав – вони розуміють, задля чого це роблять. Вони грають не для себе, а за країну. Та ще й в такий складний час для неї. Хлопці це розуміють, повірте мені. Я з деякими футболістами спілкуюся. За те, що вони зробили – перед ними треба зняти капелюха за те, що вони зробили.

– Хід від Реброва наприкінці матчу, коли зіграли з двома форвардами. Як вам такий хід?

– Фантастика! Вийшов Яремчук і стало два форварди на полі, які забили два м’ячі. Це фантастика, що ще сказати? Це відчуття тренера, тактична задумка. І вона спрацювала, якщо два нападники забили.

Матч Україна – Ісландія відбудеться 26 березня о 21:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англія – найслабша. Названо найсильнішу збірну чвертьфіналів Євро-2024
Футбол | 04 липня 2024, 07:01 4
Англія – найслабша. Названо найсильнішу збірну чвертьфіналів Євро-2024

Портал FourFourTwo вважає найсильнішими іспанців

ВІДЕО. Ястремська не потиснула руку Грачовій на Вімблдоні. В чому причина?
Теніс | 03 липня 2024, 23:45 7
ВІДЕО. Ястремська не потиснула руку Грачовій на Вімблдоні. В чому причина?

Варвара народилася в московській області і в червні 2023 року отримала французький паспорт

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Первый Среди Равных
Якщо збірна грає як лайно, то всім мовчати чи хлопати в ладоши і казати що все клас? Критикувати не можна?  Сама тупорила відповідь "Вийди зіграй краще". 
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
😼
Більшість людей, хто дивився матч, в один голос кажуть, що команда грала пагано. Те що виграли - добре, але грали жахливо! З такою грою, команда далеко не зайде, треба вирішувати цю проблему, а не закривати на це очі і робити вигляд що все заєбісь.
stop2018
Ключове слово грати!!!! Де ти бачив гру???? Ні тактики, ні комбінацій!!!
Vitason
Як завжди образливий Селезньов і бикує! Варто признати грали хріново,грали у футбол,який нав'язала Боснія,але за те ,що змогли в кінці витягнути  такий матч,подяка хлопцям! Потрібно зробити правильні висновки і зіграти вирішальний матч,так як Україна може і якщо потрібно буде битися за результат, значить треба битися йти в стики не прибирати ноги ,не старатися зберегти себе і грати обережно, потрібно вигризати результат,по-другому боюсь не вийде і тренер повинен підготувати гравців,до такої гри,психологічно ми повинні бути готові битися не жаліючи себе!!
BekXan
Критики?Коли країна в війні коли весь народ в напрузі ти тявкаєш про вийдіть зіграйте?Тим хто спокійно спить і грає за кордоном і отримує великі кошти а не здоров в армії ,тим хто тут отримує великі кошти і спокійно живе здорові не в армії !!!Яб то бі  бл""дь росказав як зіграти,Програли всіх в армію і на нуль.Ці гравці поле перепахувати повинні за країну в таке время.Лупашитися один за десятьох !Збірна як бульдозер повинна бути.
vbrjkf
Тунець по собі міряє, тобто збірна зіграла на його рівні, а його рівень ми добре знаєм. Добре що в команді знайшлись хлопці не його рівня, що і забезпечило нам перемогу...
MrStepanovM .
тюлень тупой
Alex196
Вболівальники хочуть бачити розумні дії на полі .Це їх право бо грають не для себе а для нас.Якщо нас не буде то вони нікому не потрібнуі і зарплати заберуть .Ми не повинні виходити на поле але ми повинні вимагать кращої гри аніж зараз
Cruyff
Не критикуйте, або ж вийдіть на поле. 
Пішов на х*й, мудак тупий! 
Кожний займається своєю справою і заслуговує за виправдану критику! 
PUMA
СЕЛЕЗНЕВ: «Не понимаю критики сборной. Выйдите сами и сыграйте лучше» Это типа как у одного дауна с с Челси про 10к фунтов?
ozzy
шо це за эксперт ?ля?
Kono86
Потрапив Селезньов в лікарню. Проводиться операція. На перший погляд операція пройшла успішно, але згодом Євген почав відчувати якісь негаразди в середині тіла. Зробивший рентген, він з подивом виявив, що лікар забув в середині тіла Євгена скальпель. Євген звернувся до лікаря: Що ж це коїться, як так можна взагалі.. А якщо б я помер? На що лікар йому відповів: "Візьми і проведи операцію краще. Сам візьми і заший"))))))))))
Нехай щастить
Євген у своєму репертуарі,чудове інтерв'ю.