Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 березня 2024, 12:28
994
3

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Трубін більш зіграний із партнерами по збірній»

Екс-гравець збірної України – про вибір голкіпера

| Оновлено 21 березня 2024, 12:28
994
3
В'ячеслав ШЕВЧУК: «Трубін більш зіграний із партнерами по збірній»
ФК Олімпік. В'ячеслав Шевчук

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук поділився своєю думкою з приводу вибору воротаря на матч плей-оф відбору на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини (21 березня, 21:45):

«Дуже серйозна конкуренція зараз на воротарській позиції. Це питання вже до тренерського штабу. Як і Лунін, і Трубін, і Бущан, і, на мій погляд, Різник ще – це все топ-голкіпери. Це все голкіпери високого рівня. У нас ця позиція дуже добре укріплена. Для мене це важкий вибір, тому що всі гравці високого рівня.

Звичайно, Трубін в останніх матчах закріпив за собою позицію номер один. Усі наші голкіпери показують високий рівень гри у своїх клубах, але Трубін на даний момент більш зіграний і адаптований, мабуть. Думаю, що, швидше за все, вибір буде за Анатолієм».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FISK.
І як він це зрозумів? Тому що Трубін грав в останніх матчах? Ну і що? Збірна збирається раз на кілька місяців, цього недостатньо щоб бути просто "зіграним і адаптованим". Усі однаково зіграються на тренуваннях, але якщо Лунін захищає найкращий клуб світу, то як, з повагою до інших звісно ж, він може сидіти на банці? Це як мінімум буде незрозуміло мені, і не забуваємо що саме він протягнув Реал в 1/4 ЛЧ. Ось який вибір очевидний мені, але алкаш звичайно буде просувати шахтарських, не здивований. Проти Трубіна нічого не маю, топовий кіпер, чим власне і заслужив перехід у Бенфіку. Просто Лунін кращий, ось і все. 
Первый Среди Равных
То тепер тільки його постійно ставити? В чому заключається ця зіграність і що в ній такого, чого не може виконати Лунін? Задача голкіпера - ловити м'ячики які летять в ворота, а з цим у Луніна значно краще. А то придумують всякі теорії.