Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 березня 2024, 01:33
3115
0

ФЕДЕЦЬКИЙ: «Основний воротар збірної? Напевно, буде акцент на досвіді»

Екс-гравець збірної України – про вибір основного голкіпера

| Оновлено 21 березня 2024, 01:33
3115
0
ФЕДЕЦЬКИЙ: «Основний воротар збірної? Напевно, буде акцент на досвіді»
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Федецький

Колишній гравець збірної України Артем Федецький поділився своєю думкою з приводу вибору основного воротаря національної команди на матч проти Боснії і Герцеговини (21 березня, 21:45):

«Не знаю. Тут напевно навіть закарпатський знахар не скаже. Це приємний головний біль для тренера, тому що всі – що Бущан, що Лунін, що Трубін перебувають у шикарній формі. Напевно, все ж будуть робити акцент на досвіді. Мені абсолютно всі три голкіпери подобаються, як вони діють на останньому рубежі. Кому безпосередньо – я тут не можу сказати.

Читав інтерв'ю Реброва, де сказав, що рішення прийматимуть безпосередньо в день матчу. Плюс тренер воротарів Рустам Худжамов дивиться, бачить тренувальний процес, аналізує їхні матчі. Побачимо. Усі три воротарі гідні грати в основному складі.

Є тренерський штаб, і багато хто каже, що переможний склад не змінюють. Але це ж збірна, і тут потрібно дивитися загалом як безпосередньо з ігровою практикою в їхніх клубах. У всіх є ігрова практика – у когось її більше. Так, за рахунок чемпіонату Португалії у Трубіна. Лунін за «Реал». Якщо він посадив Кепу зараз, Куртуа отримав травму. Андрій зараз номер один у «Реалі», що б там не писали і не говорили».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.