Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 березня 2024, 08:30
2420
0

Едін ДЖЕКО: «Збірна України – фаворити протистояння»

Капітан збірної Боснії і Герцеговини – про матч проти України

| Оновлено 21 березня 2024, 08:30
2420
0
Едін ДЖЕКО: «Збірна України – фаворити протистояння»
Getty Images/Global Images Ukraine. Едін Джеко

Капітан збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко поділився очікуваннями від матчу півфіналу плей-оф відбору на Євро-2024 проти України (21 березня, 21:45):

«Коли твоя команда добирається до раунду плей-оф, здається, що це найшвидший шлях, щоб потрапити до фінальної стадії турніру. Шанси є, хоча ми не найкращим чином провели раніше кваліфікацію. Збірна України – фаворити протистояння, але ми покажемо, як сильно ми хочемо перемогти.

Для нас - досвідчених футболістів збірної - це останній шанс зіграти на такому турнірі. Це нелегко, але ми повинні викластися на всі 100% у завтрашньому матчі. Зараз кожна гра стає важкою, оскільки всі команди навчилися грати у футбол, ви не можете вже легко здобути перемогу. Ми впливаємо на те, якою буде гра завтра, все залежить від нас. Якщо ми виграємо, думаю, що фінальний поєдинок буде ще складнішим. Ми повинні зробити все можливе для перемоги.

Що стосується збірної України, то я не став би багато говорити про їхні слабкі та сильні сторони. Ми всі добре знаємо Україну, у них багато молодих і сильних футболістів, це буде нелегка гра. Ми виступаємо перед нашими вболівальниками, і повинні вірити в себе, вірити, що можемо перемогти. Якщо ми не віримо, то хто тоді в нас повірить? Шанси завжди 50/50.

Це історичний матч. Раніше ми ніколи не могли подолати цей бар'єр, тому, я хочу, щоб тепер усе вийшло. Але й суперник гратиме з таким самим бажанням – потрапити на Євро. Завдання для нас непросте, але і для них воно буде складним».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.