Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 15 березня 2024, 11:56
2210
1

КОСТЮК: «Здається, я перехворіла на коронавірус. Не могла дихати взагалі»

Марта – про те, чому була б здивована, якби до Індіан-Веллс їй сказали про півфінал

| Оновлено 15 березня 2024, 11:56
2210
1
КОСТЮК: «Здається, я перехворіла на коронавірус. Не могла дихати взагалі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

14 березня українська тенісистка Марта Костюк (WTA 32) вийшла до 1/2 фіналу хардового турніру WTA 1000 в Індіан-Веллс (США) після того, як у двох сетах обіграла Анастасію Потапову (WTA 33).

Після завершення зустрічі українка провела прес-конференцію, де поспілкувалася з журналістами:

– Ви сказали на корті, що якби комусь сказали, припустимо, 10 днів або два тижні тому, що ви будете в півфіналі тут, ви б їм не повірили. Чому? Чому ні?

– Ну, тому що в Досі та Дубаї я хворіла, тому я не знала, наскільки фізично готова я буду, бо, здається, я перехворіла на коронавірус, я не знаю точно, але багато людей мали дуже схожі симптоми, які відповідають COVID-19 .

Я не могла дихати взагалі щонайменше тиждень. Потім, так, грати у фіналі в Сан-Дієго, це був чудовий тиждень, але тут навіть складніше, ніж у Сан-Дієго, тому що сітка турніру більша, матчі довші. Я не знала, як я впораюся з цим усім.

Звісно, ніколи не знаєш. Коли ти постійно у топ-5, ти не такий здивований своїми результатами.

Але чесно кажучи, для мене, людини, яка змагається і намагається чогось досягти, багато що має збігтися, щоб ти досяг успіху, і в світі не так вже й багато людей, які краще за мене в моїй професії.

Так що, так, я ніколи не вважаю це зрозумілим, бо завтра цього може і не бути. Я використовую кожний шанс. Звичайно, зараз все краще складається. Ти маєш щодня працювати над тим, щоб це все продовжувало збігатися.

Сподіваюся, в майбутньому я не буду так само здивована і, як це сказати... Так, не дивуватимуся своїм результатам. Я просто хочу продовжувати рухатися вперед і бачити, наскільки далеко я можу зайти, - сказала Марта.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Так що я був правий, у Марти найімовірніше була корона. Радий, що хвороба не вибила її з гри надовго, і вона повернулася ще сильнішою.