Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 березня 2024, 12:43
1996
0

ІНДЗАГІ: «Після голу Дімарко гра була у нас у руках. Не звикли програвати»

Головний тренер Інтера прокоментував поразку від Атлетіко у Лізі чемпіонів

| Оновлено 14 березня 2024, 12:43
1996
0
ІНДЗАГІ: «Після голу Дімарко гра була у нас у руках. Не звикли програвати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімоне Індзагі

13 березня відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Атлетіко» Мадрид та «Інтер» Мілан. Основний час гри завершився з рахунком 2:1 на користь «матрацників» [перший поєдинок – 0:1]. У овертаймах клуби не забили, у серії пенальті точнішим виявився іспанський колектив – 3:2.

Після завершення зустрічі головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі прокоментував поразку своїх підопічних:

«Очевидно, ми розчаровані всією родиною «Інтера». Ми маємо пишатися тим, що ми зробили у цій Лізі чемпіонів. У другому таймі ми мали зіграти краще. У додатковий час у нас було більше енергії, але, на жаль, ми припустилися занадто багато помилок.

Після гола Дімарко гра, здавалося, була в наших руках, але вони швидко зрівняли рахунок, повернувши собі більше енергії та впевненості – це стосується й їхніх уболівальників. Ми повинні були бути кращими на цьому етапі і довше утримувати лідерство.

Ми не звикли програвати. Ми розчаровані, тому що після голу Дімарко ми вели за сумою двох матчів з рахунком 2:0, і на той момент нам слід було краще захищатися. Ми всі розуміємо, що на цьому рівні можуть мати значення дрібні деталі, і може статися що завгодно. Тим не менш, я не можу багато сказати своїм гравцям; вони повинні пишатися тим, що вони зробили».

Голкіпер «Інтера» Ян Зоммер:

«Це тяжко, дуже важко. Ми мали хороші шанси забити більше м'ячів, але ми ними не скористалися. На цьому рівні це так. Шанси були в обох боків. Невеликі деталі мали значення.

Звичайно, ми розчаровані: вилітаємо з Ліги чемпіонів після дуже важкої поразки. Але у нас дуже хороша команда – ми маємо тримати голову високо та рухатися вперед».

Відеоогляд матчу:

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.