Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4201
6

Джошуа битиметься з Ф'юрі? Хірн зробив гучну заяву щодо можливого мегафайту

Промоутер Ентоні назвав умову, за якої бій може відбутися найближчим часом

Джошуа битиметься з Ф'юрі? Хірн зробив гучну заяву щодо можливого мегафайту
Sky Sports. Энтони Джошуа і Тайсон Ф'юрі

Едді Хірн, промоутер британського боксера Ентоні Джошуа, поділився думкою, що Тайсон Ф'юрі, у випадку перемоги у поєдинку з Олександром Усиком, проведе наступний бій саме з Джошуа.

«Ми у найближчі кілька тижнів плануватимемо, що далі робити. Нам доведеться чекати результату бою Ф'юрі – Усик. Я вірю, якщо Тайсон переможе, то Туркі Аль аш-Шейх зробить усе можливе, попри угоду про реванш, щоб провести найбільший бій в історії боксу – Ентоні Джошуа проти Тайсона Ф’юрі. Зараз в Ентоні є багато варіантів щодо наступного бою, але ми почекаємо до 18 травня», – розповів Хірн.

Нагадаємо, що поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
Хирн через свой хер хочет перепрыгнуть. Джошуа побил 2-х ноунемов, и опять ему подавай бой за все титулы. Я уверен если Усик побьёт Цыгана то 3 ий бой с Джошуа нужен только Джошуа, а Усику он не нужен, там на очереди Хргович после реванша с Цыганом, а потом Сане будет уже под 39-40 год, там можно и повесить перчатки на гвоздь.
Сміх
А що, з Уайлдером вже запланований бій провели?
Первый Среди Равных
Замітьте, що він не говорить про бій Джошуа - переможець бою Усик-Ф'юрі. Він натякає саме на те, що він бажає бій Джошуа саме проти Ф'юрі. І я думаю тут справа не настільки в тому, що він впевнений в перемозі Фюрі чи боїться третьої поразки проти Усика, а в тому, що бій Джошуа - Ф'юрі принесе набагато-набагато більше бабла, ніж бій Джошуа - Усик. 
GloryUkraine
Якщо таки відбудеться бій між Усіком і Фьюрі, то реванш між ними буде тільки за умови перемоги Усіка , а якщо переможе Фьюрі, то шанси на реванш рівні нулю.