Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 березня 2024, 13:56
280
0

Данило СІКАН: «Мій гол – це результат зусиль усієї команди»

Нападник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Минаєм»

| Оновлено 13 березня 2024, 13:56
280
0
Данило СІКАН: «Мій гол – це результат зусиль усієї команди»
УПЛ. Данило Сікан

Нападник донецького «Шахтаря» Данило Сікан прокоментував перемогу над «Минаєм» (2:0) у матчі 21-го туру УПЛ, а також розповів про своє пошкодження.

– Даниле, вітаємо тебе та команду з перемогою! Розкажи, яким був матч?
– Команда провела хороший матч з повним домінуванням. Усі гравці виклалися на максимум і зіграли агресивно.

– У першому таймі в тебе були певні проблеми зі здоров’ям, і лікарі казали, що можеш покинути поле, але ти проявив характер і відзначився забитим м’ячем. Розкажи про цей епізод.
– До кінця не зрозумів, що саме мені казали лікарі. Був невеличкий удар, після якого пішла кров, і через це вони радили замінити мене, але я почувався добре й вирішив продовжити гру. Завжди намагаюсь створювати гольові моменти і допомагати команді своїми діями. Радію, що вдалося забити.

– Тобі як форварду важливо забивати. Згадаймо той момент, що стало запорукою голу?
– Ми агресивно пресингували суперника, через що він помилився. Кевін віддав передачу, і я влучив з неробочої ноги в кут воріт. Мій гол – це результат зусиль усієї команди.

– На 73-й хвилині ти покинув поле, головний тренер дуже тепло тебе привітав. Чи відчуваєш підтримку Містера?
– Постійно відчуваю підтримку тренера і партнерів, бо це те, що складає основу команди. Важливо завжди підтримувати один одного, лише так зможемо досягти необхідного результату.

– Які позитивні моменти можеш виділити у грі з «Минаєм»?
– Позитивні моменти присутні у кожному матчі, і зараз вони полягали в тому, що ми домінували протягом усього поєдинку. Команда розуміє, що саме в таких матчах здобувається чемпіонство. Завжди налаштовуємося на кожен матч максимально сконцентровано, і однаково, на якому місці знаходиться наш суперник.

– Розташування «Шахтаря» на першій сходинці турнірної таблиці додає спокою і впевненості? Чи можна вважати, що боротьба за чемпіонство в розпалі?
– Так, це додає впевненості, оскільки ми не залежимо від результатів інших команд та не сподіваємося на чиюсь втрату балів. Розраховуємо лише на себе, і якщо ми припустилися помилки, то вона є тільки нашою. Боротьба за чемпіонство триває, ми не маємо зупинятися, а, навпаки, щогри мусимо додавати.

– Ти вирушаєш до табору національної збірної України. Які цілі й очікування від плей-оф відбору на Євро-2024?
– Ціль – перемогти! Вирушаю до розташування збірної в позитивному настрої. Розумію, що збірна України добре грає, усі гравці в чудовій формі. Сподіваюся, ми будемо сконцентровані та досягнемо гарного результату.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.