Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 13 березня 2024, 12:24
7301
3

Костюк розповіла, за рахунок чого їй вдалося впевнено здолати Павлюченкову

Марта за 78 хвилин переграла 24-ту ракетку світу

| Оновлено 13 березня 2024, 12:24
7301
3
Костюк розповіла, за рахунок чого їй вдалося впевнено здолати Павлюченкову
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу над Анастасією Павлюченковою у матчі 4-го раунду на турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі (6:4, 6:1).

«У першому сеті я відчувала, що багато речей не працювали, але це ментальність тенісистки – все має бути ідеально. Я грала проти неї минулого тижня і в нас був дуже важкий матч. Але там були інші умови – дуже холодно, дуже важкі м'ячі, а сьогодні я могла більше використати свою зброю і зробити так, що вона почувалася більш некомфортно. Дуже рада, що змогла пройти до вісімки найсильніших.

Я не знала, чого очікувати цього разу, тому що ніколи не знаєш, що станеться в матчі, але безумовно, допомогло те, що ми зустрічалися минулого тижня і умови тут були набагато кращими для моєї гри. Відскок м'яча набагато вищий і трохи тепліше, тож я не відчувала, що відчуваю такі складнощі, як у Сан-Дієго.

Можу сказати, що моя подача сьогодні була явно не на висоті, і я не думаю, що чотири очки за матч – це правильна статистика (Марта виграла 14 розіграшів із 18 на першій подачі, – прим.), тому що я думаю, що програла набагато більше (сміється). Але в іншому я дуже задоволена тим, що змогла впоратися із завданням і швидко закінчити матч.

Чесно кажучи, до цього сезону, я ніколи не грала тут добре, на жаль. Так що я дуже задоволена своїм виступом цього року. Очевидно, що Індіан-Веллс був для мене одним з улюблених турнірів, незалежно від того, як я тут виступала. Тому, я ще більше рада, що зможу залишитися тут довше», – сказала Марта.

Зазначимо, що за 10 днів до цього матчу Костюк провела важкий трисетовик із Павлюченковою в Сан-Дієго.

В 1/4 фіналу Марта змагатиметься проти Анастасії Потапової (№33 WTA), якій Костюк програла обидва очних матчі.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Falko
"Я не відчувала, що відчуваю" ))
Muskrat2
Ну жахливий матч, кожен раз по три рази підкидує м'яча, перш ніж вдарити, коли таке було. Може варто одягнути капелюха, коли сонце світить в очі? У Вілсона вони точно є, я вже подумав може їх нема, але ж вони не ідіоти. 
Alehandro
Марта лукавить: будемо відверті, виграла, в основному, за рахунок жахливої гри колгоспниці, яка регулярно з убивчих позицій пуляла то в сітку, то в аут. А от подача у Марти була дійсно жахлива - тут все по ділу сказала)