Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Арсенал
12.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 1 : 0
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Англія
|
3846
1

Арсенал – Порту. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 12 березня о 22:00 за Києвом

Арсенал – Порту. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

12 березня на «Емірейтс» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Арсенал» зіграє проти «Порту». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Арсенал

Команда не обходиться без осічок - чого вартий ранній виліт з обох кубків країни. Але загалом вона утримує той рівень, на який вийшла минулого сезону, та виправдовує чималі витрати на новачків, понесені минулого літа. Тоді тільки Райс коштував 100+ мільйонів – але він із партнерами виправдовує довіру. Почалося все з виграного трофею - каноніри з пенальті перемогли Манчестер Сіті у Суперкубку Англії. І з ними (і Ліверпулем) ведуть боротьбу за першість у Прем'єр-Лізі. Водночас успішним вийшло повернення до Ліги чемпіонів після довгої, як для столичного гранда, паузи. Свою групу червоно-білі виграли впевнено, хоча була й осічка у вигляді поразки Лансу. Тоді це не завадило, але у Португалії Артета, схоже, прагматично вирішив зіграти на 0:0 – і у підсумку його підопічні отримали гол наприкінці.

Порту

Клуб вважається одним із найсильніших у Португалії. І частіше за інших брав трофеї в Прімейрі. Але не тільки минулого сезону було втрачено першість - зараз практично немає шансів повернути собі перше місце. Дракони серйозно відстали від пари вічних конкурентів з Лісабона, і малоймовірно, що обидва втратять достатньо очок за весну. Залишається тільки в кубку боротися і грати в Лізі чемпіонів. Осінній, груповий відрізок досить очікуваний: підопічні Сержіу Консейсау не залишили шансів ні Антверпену, ні навіть Шахтарю. Щоправда, проти Барселони португальці нічого не змогли протиставити. Як підсумок, вони були андердогом до 1/8 фіналу. Але за рахунок класного удару Галено їдуть до Лондона з перевагою: після 1:0 потрібно просто не програти на виїзді.

Статистика особистих зустрічей

У канонірів є все ще перевага загалом у очних поєдинках. Але 1:0 стали третьою перемогою у чотирьох крайніх турах.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у реванш англійців. Вони повинні перестати клеїти дурня, тому ставимо на перемогу господарів при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,727).

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gudok
Клуб, в который мог перейти муржжжжик, но вчера забил за челси сегодня сыграет с порту. Ребята...ну отрабатывайте кость от рината же