Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 березня 2024, 12:58
68258
7

Леннокс Льюїс назвав головну причину поразки Кличка в бою з Ф'юрі

Легендарний боксер відкинув версію про недооцінку суперника

| Оновлено 12 березня 2024, 12:58
68258
7
Леннокс Льюїс назвав головну причину поразки Кличка в бою з Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Володимир Кличко

Останній на даний момент абсолютний чемпіон світу з боксу в надважкій вазі Леннокс Льюїс прокоментував версію про те, що Володимир Кличко програв Тайсону Ф'юрі через недооцінку суперника.

«Кличко був неперевершеним атлетом, він не ставився легковажно до жодного бійця. Він просто ніколи не стикався з таким рухливим і великим бійцем, як Ф'юрі. Він умів битися тільки з позиції вищого бійця. Коли ти вже не найвищий у ринзі, краще змінити стратегію», – пояснив Льюїс.

Зазначимо, що Кличко та Ф'юрі провели бій 28 листопада 2015 року у Дюссельдорфі. Бій тривав усі 12 раундів, судді одноголосно віддали перемогу британцю (115-112, 116-111, 115-112).

Оцініть матеріал
(174)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Можливо й так, але ще повинен був бути другий бій. Пане Леннокс, прокоментуйте також будь ласка: Реванш Кличка та Фьюрі, вживання заборонених препаратів Фьюрі тощо
Dmytro Chornyi
А ще, Кличку дружинка зіпсувала тренувальний табір через пологи. Там збіглося дуже багато факторів на користь цигана, включаючи допінг Фюрі. Тому циган і втік від реваншу, бо знав що йому буде гаплик.
Виктор Войцеховский
Там много чего совпало. Не хватило Стюарта в углу. С ним, я полагаю, Вова бы победил.
prossjanaja
Ще б коментувати щось,що було мацже 10 років тому.Синдром жирафа?
Бензар Євген
Володимир ніколи не програвав за очками і тому був впевнений у своїй перемозі при любому розкладі. Раніше вони мали легкі для Володимира спаринги між собою то опит і знання були про Ф'юрі у Кличка. Але Ф'юрі дуже багато додав за кілька років у майстерності. Писали що команда Кличка прогавила момент пружності настилу рингу який за наполяганням команди британця використали більш тягучим і Кличко у свої роки не молоді вже не встигав наблизитися і нанести удари через це. Щодо недооцінки то мабуть поразка від шульги Корі Сандерса була через це.