Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3986
11

Ліверпуль – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 10 березня о 17:45 за Києвом

Ліверпуль – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд та Філ Фоден

10 березня на «Енфілді» пройде матч 28-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зіграє проти «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 17:45 за київським часом.

Ліверпуль

Команда підходить до цього поєдинку у статусі лідера АПЛ. І зберегти це становище буде, безумовно, головним завданням для Клоппа та його підопічних. Ні, в будь-якому разі Юрген піде тріумфатором (а його відхід анонсований взимку особисто німцем) - і за рахунок всього того, що він досяг в Англії, і за рахунок нинішнього сезону. Було важливо показати прогрес у порівнянні з 2022/2023 – і вже можна говорити, що це вийшло. Виграно Кубок Ліги, триває похід у кубку країни та Лізі Європи. В останній у четвер у 1/8 англійці досить несподівано яскраво виступили, обігравши в Празі місцеву Спарту 5:1. Але, головне, за всіх кадрових проблем вдається тримати 1-е місце у Прем'єр-Лізі. Минулого туру дотиснули Ноттінгем Форест, причому Дарвін Нуньєс забив єдиний гол на 99-й хвилині.

Манчестер Сіті

Клуб має намір повторити результати минулого сезону, який приніс требл. Наразі містяни вже стали учасником чвертьфіналу Ліги чемпіонів – по суті, все вирішилося вже у Данії, коли англійці виграли 3:1. Вдома з Копенгагеном цей же рахунок, не надто напружуючись, змогли повторити. Не було особливих проблем і в кубку, де гранд встиг вибити непоступливий Тоттенхем, а з Лутоном взагалі вийшло 6:2. Щоправда, були поразки в інших турнірах, Суперкубку та Кубку Ліги. Але, головне, ряд невдач призвів до того, що весну лідер №1 зустрічав за спиною у Ліверпуля. Дербі з Манчестер Юнайтед починалося невдало та дарувало надію червоним. Але все перевернув дубль Фодена, і в результаті вдалося виграти 3:1. Тим важливіше виграти зараз, на Енфілді, і повернутись на вершину перед паузою.

Статистика особистих зустрічей

У грудні позаминулого року Сіті вибили 3:2 мерсисайдців у кубку. А минулого календарного року була перемога містян та нічия.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом чемпіона навіть у гостях. Але це недооцінка червоних, здатних вдома не програти (коефіцієнт – 1,72).

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
Финал Лиги Галактики)
luceorius
 Арсенал найбільше влаштує нічия, такий результат цілком ймовірний.
Anna.
Оскільки результат матчу має велике значення, тому чекаю обережний футбол з невеликою кількістю голів. 
You never walk alone
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
locator-x
Ну і автоперекладач у вас, боляче читати
Сіті мав би виграти, але сподіваюся на геній Салаха і форму ван Дейка
bzzzzzz
Сити сильнее, но игра на Енфилде, поэтому думаю будет ничья.
ALKOSruLKA
Не знаю, який "догляд" анонсував німець... але так знущатися над мовою треба вміти... Якшо ви не здатні найняти якогось студента-філолога (який би перекладав зі свино-собачого язика), то це говорить багато що про рівень Вашого ресурсу, спорт.юа
Fant24
0 3  или .1 3 как с мю .больше врядли 
Лига конференций без динамо
Не за кого не за сити не  за ливерную колбасу ,за Арсенал за ничью в этом матче