Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 березня 2024, 20:39
1388
0

Арсенал – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 9 березня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 09 березня 2024, 20:39
1388
0
Арсенал – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

9 березня на «Емірейтс» пройде матч 28-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зіграє проти «Брентфорда». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Арсенал

Команда минулого сезону змогла приємно здивувати. Нарешті вдалося повернутися до квартету лідерів, більше того, минулої весни каноніри впевнено стали віце-чемпіонами. Було важливо досягти успіху в 2023/2024, довівши, що попередні успіхи не були разовим стрибком вище, а виходом на новий рівень. Вдалося навіть у Лізі чемпіонів, повернувшись, виграти групу. Але в 1/8 фіналу перший поєдинок, на виїзді, йшов до виїзної нульової нічиєї, а в результаті через дальній удар Галено все закінчилося 0:1 з Порту. І зараз, граючи в АПЛ, Артета не може не думати про те, що буде у поєдинку-відповіді з драконами у вівторок. При цьому не хочеться зменшувати оберти й на внутрішній арені. Там, вилетівши з кубків (натомість ще влітку вигравши по серії пенальті у Манчестер Сіті у Суперкубку), червоно-білі намагаються триматись нарівні з лідерами Прем'єр-Ліги. Серія перемог це цілком дозволяла. А з Шеффілд Юнайтед взагалі оформили 6:0.

Брентфорд

Клуб проводить третій сезон поспіль у Прем'єр-Лізі після дебюту у ній. Причому лише зараз виникли перші серйозні проблеми. Дебютант добре стартував, а минулого сезону навіть бджіл розглядали як потенційного претендента на єврокубки. Зараз триває інша суперечка, за виживання. І те, що Евертону повернули нехай не всі 10, але хоча б 4 очки, помітно псує розклади весняного відрізку розіграшу. З іншого боку, Томас Франк після Нового Року здобув важливий козир: закінчилася дискваліфікація Тоуні. І Айвен одразу почав забивати, що дозволяє хоча б іноді перемагати і, отже, триматися над трійцею аутсайдерів. Могли виграти і в Челсі, але той на 83 хвилині відігрався на 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Піднявшись до АПЛ, бджілки обіграли свого статусного сусіда. Але в решті 5 поєдинків після цього було 4 перемоги канонірів при єдиній нічиїй.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на сюрпризи з боку підопічних Томаса Франка. Ставимо на перемогу канонірів при форі -1,5 голи (коефіцієнт - 1,66).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.