Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 березня 2024, 17:35
589
0

Валерій КУЧЕРОВ: «Динамівці нічим не здивували Верес»

Гравець рівнян про пенальті і нічию з «Динамо»

| Оновлено 08 березня 2024, 17:35
589
0
Валерій КУЧЕРОВ: «Динамівці нічим не здивували Верес»
НК Верес. Валерій Кучеров

В 20-го турі чемпіонату УПЛ з футболу «Верес» перервав виграшну серію «Динамо», підписавши мирну угоду – 1:1.

Півзахисник рівнян Валерій Кучеров в розмові з кореспондентом Sport.ua поділився враженнями про вчорашнє протистояння:

– Динамівці нічим не здивували, до їхньої ігрової структури ми були готові. Хоча швидкий гол киян десь вибив нас з колії й в першому таймі «Верес» не зумів продемонструвати свій потенціал. Прикро, що господарі не уникли цього пропущеного м'яча в ігровому епізоді, де спочатку ми могли вийти вперед.

– На чому акцентував увагу в роздягальні керманич Олег Шандрук під час перерви?
– Просив додати в інтенсивності, розрахунок був на те, що в складі гостей чимало молоді, якій не вдасться підтримувати високий темп. Цей план виправдав себе, в компенсований час ми таки вирівняли становище.

– Можливо вчора діям гостей бракувало креативу через відсутність в їхніх лавах основних півзахисників Ярмоленка, Буяльського, Бражка?
– Про це краще поцікавитися в них самих. Хоча, звичайно, шкода, що через дискваліфікацію до Рівного не приїхав опорний півзахисник Бражко. Він виступає на тій же позиції, що й я, тому цікаво було б щось запозичити в нього. Я вважаю, що Бражко – український Родрі, дуже перспективний гравець й вже невдовзі він голосно заявить про себе й на міжнародній арені. Думаю, що його киянам, справді, бракувало.

– Склалося враження, що під завісу матчу динамівці були заточені лише на те, аби зберегти переможний рахунок.
– Mені некоректно коментувати гру киян. Це компетенція тренерського штабу, якої тактики дотримуватися, кого випускати на заміну. Але, на мій погляд, ми своєю налаштваністю врятуватися від поразки, завдяки шаленій підтримці 12 гравця, таки змусили гостей діяти з оглядкою на тили. Задоволений я й тим, що саме після моєї передачі в один дотик в ворота динамівців був призначений пенальті.

– Але ж спочатку арбітр в цьому ігровому епізоді вважав винним рівнянина Mрвальєвича.
– Річ у тому, що епізод був дуже динамічним, я й сам спочатку не визначився з тим, хто ж винен при зіткненні в штрафному майданчику. Добре, що на матчі працювала система VAR, за якою й було останнє слово. Бо коли ми вже після фінального свистка переглядали відеоповтор цього моменту, то було чітко видно, що правила порушив динамівець Беніто. Тому арбітр й скасував своє рішення, покаравши гостей пенальті.

– Все ж, враховуючи скрутне турнірне становище «Вереса», не можна сказати, що вчорашня нічия – це великий здобуток.
– Тут важливо, що ми продемонстрували вольові якості й добилися зламу в поєдинку, який розпочинався для нас невдало, що перервали виграшну серію динамівців й свою-програшну. Переконаний, що ця нічия в психологічному аспекті рівнозначна перемозі. Вона допоможе повірити в свої сили, додасть наснаги. Це дуже важливо, бо найцікавіше в чемпіонаті УПЛ ще попереду. Докладемо зусиль, щоб все для «Вереса» закінчилося щасливо.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.