Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2766
0

Спарта Прага – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 7 березня о 19:45 за Києвом

Спарта Прага – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

7 березня на «Генералі Арена» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Спарта» (Прага) зіграє проти «Ліверпуля». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Спарта (Прага)

Команда вважається історичним грандом чеського футболу. Але останні роки вийшли непростими для залізних, і лише 2023-го нарешті вдалося взяти нове золото. Наразі є шанс зберегти титул, але, звичайно, сусідня Славія боротиметься до останнього. Але паралельно підопічні Бріана Пріске намагатимуться й надалі боротися за просування на міжнародній арені. В основний раунд Ліги чемпіонів не пропустив по пенальті Копенгаген (який потім вийшов у плей-оф). Але в Лізі Європи вдалося вийти з групи, зіштовхнувши разом з Рейнджерс із Глазго на 3-тє місце в квартеті Бетіс. А в лютому, в першому раунді ігор на виліт у турнірі, навіть програвши спочатку в Стамбулі, чехи у поєдинку-відповіді розгромили Галатасарай. І як нагороду, як мінімум, побачать у Празі Клоппа і з'їздять на Енфілд, причому намагаючись зробити це не в статусі спортивних туристів.

Ліверпуль

Клуб досі грає під керівництвом Юргена. Залишається лише кілька місяців до того, як великий німець залишить Туманний Альбіон. Вже зрозуміло, що він поїде не з порожніми руками – у лютому вийшло впоратися із Челсі у фіналі Кубка Ліги. І не менш очевидно, що у пріоритеті у мерсисайдців гонка з Манчестер Сіті та Арсеналом за першість у АПЛ. І, найімовірніше, у Лізі Європи, як і на груповому етапі, тренерський штаб випускатиме резервістів, особливо на тлі спільних кадрових проблем. Втім, поки що вдавалося досягати хороших результатів, і в Празі теж, хто б не вийшов, спробує себе виявити та досягати успіху.

Статистика особистих зустрічей

У 2011 році сторони вже грали в Лізі Європи. Тоді вони за пару матчів забили лише 1 гол – він був на рахунку червоних.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом мерсисайдців. Але вони мають сумнівну мотивацію, тому краще там ставити на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,7).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.