Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1932
1

Рома – Брайтон. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 7 березня о 19:45 за Києвом

Рома – Брайтон. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

7 березня на «Стадіо Олімпіко» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Рома» зіграє проти «Брайтон енд Хоув Альбіон». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Рома

Команда при Моурінью була непогана саме в єврокубках, фактично тупцюючи на місці в рідній Серії А. Спочатку Особливий виграв дебютний розіграш Ліги конференцій. За рахунок цього вовки здобули право зіграти у Лізі Європи. Там трохи не вистачило до тріумфу: у фіналі у серії пенальті виграла Севілья. Можливо, це було фатальним для португальця, у поєднанні з посереднім проходженням нинішнього сезону. У результаті взимку тимчасовим наставником до літа став Де Россі. За нього джалороссі змогли додати, але Даніеле відверто щастило з розкладом - були постійні поєдинки з аутсайдерами. Для порівняння, Інтеру вдома програли 2:4. А з Феєнордом у попередньому раунді Ліги Європи пощастило. Обидва поєдинки, і в Роттердамі, і в Римі, приносили нічиї 1:1, і лише в серії пенальті нідерландців таки обіграли.

Брайтон

Клуб проводить перший сезон на міжнародній арені. Причому вивів його туди якраз італієць, Де Дзербі. Саме на екс-наставника Сассуоло та донецького Шахтаря зробили ставку після того, як Челсі зманив його попередника, Грема Поттера. Це було несподіване та ризиковане рішення, але воно виправдалося – Роберто не просто зберіг Альбіон на високому рівні, а й фінішував на максимальному для проекту 6-му місці. Зараз є шанси повторити той результат, та й у кубку колектив непогано виглядав. При цьому дебютант Ліги Європи, стартувавши з домашньої поразки АЕКу, зрештою виграв свою групу. Тепер потрібно повернутися ще й до боротьби тут, після кількох місяців з більш простим та вільним графіком.

Статистика особистих зустрічей

Чайки раніше не грали у єврокубках. Тож можна хіба що нагадувати дуелі особисто Де Дзербі з вовками.

Прогноз

Букмекерські контори вважають номінальним фаворитом поєдинку джалороссі. Цілком можна спробувати варіант із перемогою італійців при форі 0 (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Ферстаппен виграв спринт-кваліфікацію, Феррарі поряд, швидкість Ріккардо
Авто/мото | 04 травня 2024, 00:21 1
Ферстаппен виграв спринт-кваліфікацію, Феррарі поряд, швидкість Ріккардо

Пілот Ред Булла продовжує домінувати у сезоні

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
З прогнозом погоджуюсь, а на додачу в двійник візьму Спарту Ф(0). Чехи будуть надто вмотивовані проти Лівера. В підсумку отримую експрес з кф 5,05  .