Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 березня 2024, 08:22
1445
0

Барком-Кажани вдруге у сезоні програв польському клубу Сталь

Львів'яни у гостях поступилися суперникам у трьох партіях

| Оновлено 06 березня 2024, 08:22
1445
0
Барком-Кажани вдруге у сезоні програв польському клубу Сталь
plusliga.pl

У вівторок відбулися матчі 24 туру чемпіонату Польщі з волейболу серед чоловіків Плюс Ліги. Волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» грали на виїзді з командою «Сталь» (Ниса). Нагадаємо, що у поєдинку першого кола українці поступилися суперникам у місті Велюнь 1:3.

Перед цією грою «Барком-Кажани» та «Сталь» були сусідами за турнірною таблицею. Господарі майданчика посідали 10 місце, маючи у своєму активі 32 очки, а наша команда була на 11 місці, набравши на п'ять очок менше. Зрозуміло, що у разі успіху підопічні Угіса Крастіньша могли наблизитися до опонентів. Тож мотивація у львівських волейболістів була високою.

Гості краще розпочали поєдинок і одразу ж повели 4:1. Потім упродовж більшої частини першої партії українці кілька разів відривалися від суперників на два-три очки. Востаннє це було перед самою кінцівкою 18:15. Але саме в цей момент стався перелом у грі. Місцева команда взяла п'ять (!) очок поспіль та перевернула все на свій бік – 20:18. Далі «Сталь» діяла точніше, довівши партію до перемоги 25:23.

У другому сеті вже господарі пішли вперед 3:0, 8:4. І хоча львів'янам вдалося вирівняти становище 9:9, невдовзі команда із міста Ниса знову повела з різницею у чотири очки 17:13. На жаль, вдруге наздогнати суперників у наших гравців не вийшло. Більше того, «Сталь» лише збільшила свою перевагу – 25:18.

І третя партія пройшла за помітної переваги волейболістів місцевого клубу. А завершилася вона з таким самим рахунком 25:18 на їхню користь. Таким чином, реванш у «Баркома-Кажани» не відбувся і львівський колектив вдруге у сезоні програв цьому клубу.

Ось яким був склад української команди: Мойзе Гуйє (набрав 8 очок), Денніс Петровс (2), Лучано Палонськи (7), Владислав Щуров (5), Василь Тупчій (8), Ілля Ковальов (9), Ярослав Пампушко (ліберо) - стартовий. На заміну виходили: Віталій Кучер (0), Богдан Мазенко (1), Крістерс Дардзанс (0).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
24 тур. 5 березня. Ниса (Польща)
«Сталь» (Ниса, Польща) – «Барком-Кажани» (Львів, Україна)

3:0 (25:23, 25:18, 25:18)

У турнірній таблиці Плюс Ліги у «Баркома-Кажани» залишилося 27 очок (10 перемог та 14 поразок). В наступному турі 9 березня підопічні Угіса Крастіньша в місті Велюнь прийматимуть команду «Індікпол АЗС» з міста Ольштин.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 18
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.