Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 грудня 2023, 01:08
945
0

Барком-Кажани програв шостий матч польської Плюс Ліги

Після чудової перемоги над «Заксою» львів'яни поступилися команді «Сталь» із міста Ниса

| Оновлено 01 грудня 2023, 01:08
945
0
Барком-Кажани програв шостий матч польської Плюс Ліги
plusliga.pl

У четвер волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» провели матч 9-го туру чемпіонату Польщі серед чоловіків. У польському місті Велюнь вони приймали команду «Сталь» (Ниса).

Нагадаємо, що минулого тижня підопічні Угіса Крастиньша створили справжню сенсацію, перемігши, та ще й на майданчику суперників, один із найтитулованіших польських клубів, триразового переможця останніх фіналів Ліги чемпіонів «Заксу». Тож вболівальники команди сподівалися, що львів'яни вдало зіграють зі «Сталлю», яка є середняком Плюс Ліги. Але, на жаль, не склалося.

Перший сет пройшов у запеклій боротьбі і завершився перемогою гостей 25:23. У другій партії польські волейболісти зіграли ще сильніше та виграли 25:17. Натомість у третьому сеті українці нарешті зуміли вдало провести кінцівку й досягли успіху 25:22.
Четверта партія виявилася вирішальною. Знову на майданчику була практично рівна гра, але «Сталь» частіше вела у рахунку. І останні розіграші залишились за нею 25:22.

«Барком-Кажани» грав у такому складі: Мойзе Гуйє (набрав 5 очок), Денніс Петровс (2), Лучано Палонськи (2), Владислав Щуров (8), Василь Тупчій (19), Ілля Ковальов (18), Дмитро Канаєв (ліберо) – стартовий. На заміну виходили Олег Шевченко (9), Олексій Головень (0), Віталій Кучер (0), Крістерс Дардзанс (0).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
9 тур. 30 листопада. Велюнь (Польща)
«Барком-Кажани» (Львів, Україна) – «Сталь» (Ниса, Польща)

1:3 (23:25, 17:25, 25:22, 22:25)

У турнірній таблиці Плюс Ліги «Барком-Кажани» на 11 місці, маючи після 9 матчів 8 очок (3 перемоги та 6 поразок). У наступному турі 6 грудня підопічні Угіса Крастіньша грають на виїзді з командою «Індикпол АЗС» з міста Ольштин.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.