Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 05 березня 2024, 19:15
1067
1

Тренер ЮКСА: «На вболівальників очікує трансферний сюрприз»

Микола Цимбал оцінив комплектацію команди

| Оновлено 05 березня 2024, 19:15
1067
1
Тренер ЮКСА: «На вболівальників очікує трансферний сюрприз»
УАФ. Микола Цимбал

Головний тренер ЮКСА (Тарасовка) Микола Цимбал оцінив комплектацію своєї команди:

«Ми точково добирали гравців. Я проти запрошення футболістів на перегляд, тому що це все суб'єктивно. Перш ніж запросити до команди футболіста, ми багато про нього дізнавались, аналізували. Якщо брати наших досвідчених гравців, Селіна та Есеолу, то тут навіть питань не повинно виникати. За своїми професійними якостями це гравці, клас яких вищий за клас Другої ліги, де ми зараз граємо. Також Андрій Кіреєв – молодий гравець із хорошою школою, хорошою базою. З ним працювати дуже легко, він прислуховується до наших вимог і в іграх це демонструє.

Також на третьому зборі до нас доєднається один із лідерів команди – Матеус. Він проходив відновлення у Бразилії під якісним спостереженням тренера з фізпідготовки, з яким у нас є комунікація. Ми повністю довіряємо Матеусу і нашим бразильським партнерам. Він має приїхати на третій збір на 100% готовим – так, як у нас зараз готова уся команда, і він без проблем увіллється до загальної групи. Що стосується тактичних моментів, то він розумний футболіст, ми швидко нагадаємо йому наші принципи, а він їх виконуватиме на футбольному полі.

Крім того, на уболівальників ФК ЮКСА очікує трансферний сюрприз від нас. Дочекайтесь повідомлень у наших офіційних джерелах».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
steelmaker
Що, невже все ж таки Тете підпишуть?))