Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 04 березня 2024, 18:02
25130
8

Ексарбітр ФІФА висловився про скандал у матчі Валенсія – Реал

Матеу Лаос вважає, що у нинішніх арбітрів занадто велике его

| Оновлено 04 березня 2024, 18:02
25130
8
Ексарбітр ФІФА висловився про скандал у матчі Валенсія – Реал
Getty Images/Global Images Ukraine. Антоніо Матеу Лаос

Колишній арбітр ФІФА Антоніо Матеу Лаос розкритикував свого колишнього колегу Хесуса Хіля Мансано через рішення дати фінальний свисток у матчі між «Валенсією» та «Реалом» за мить до того, як Джуд Беллінгем забив переможний м'яч у ворота господарів.

«Нинішні арбітри виконують свою роботу більше для того, щоб потім отримати від комісії призначення на більш статусні матчі, але не для футболу загалом.

Усі вони так чи інакше намагаються чітко дотримуватися правил та настанов. Але тривожно, що хтось, хто працює на найвищому рівні вже 11 років, робить подібні речі. І при цьому він поїде представляти нашу країну на чемпіонаті Європи цього літа! Це не індивідуальна, а систематична помилка. Це питання дотримання загальної концепції. Таймінг свистка в першому таймі матчу теж був жахливим.

Просто в арбітрів зараз дуже велике его. Якби цієї катастрофи останніх хвилин не сталося, комісія точно б сказала, що суддівський інтелект, продемонстрований Хіль Мансано, був на дуже високому рівні», – зазначив Матеу Лаос.

Оцініть матеріал
(90)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
valerafan1
Хай цей негідник Лаос розповість чому не поставив стовідсотковий пенальті в матчі України з Уельсом, коли постраждав Ярмоленко. 
serhiy
Хто б казав про "его" ! ((
 Сам так судить ніби він пуп і центр землі, ніби він головний герой в театрі футболу.а не 22 гравці на полі. Самозакоханий нарцис,який хоче показати ,що він великий суддя а всі решту -ніхто.
introvert
Якщо вже сам "безгрішний" Лаос його критикує, то Мансано в тому епізоді точно був правий. Але Перес як завжди все "порішає", і чорне стане білим...
mini.f
Все болельщики в Испании хорошо знают отношения между этими арбитрами, которые даже с натяжкой нельзя назвать удовлетворительными. Так что ничего удивительного в том, что Лаос при первой же возможности бросает дерьмо на ветилятор. Маленький нюанс. Монсано получил оценку "очень хорошо" за этот матч от наблюдателя арбитража. Правда, президент Реала сейчас включает все рычаги, чтобы добиться наказания арбитра. Дрогнет - ли ассоциация футбола Испании в этой ситуации - посмотрим...