Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 квітня 2024, 16:07
1890
0

Олійник розповів про курйозний гол у ворота Бойка

Нападник «ЛНЗ» – про матч проти «Полісся»

| Оновлено 08 квітня 2024, 16:07
1890
0
Олійник розповів про курйозний гол у ворота Бойка
ФК ЛНЗ. Денис Олійник

В поєдинку 19 туру чемпіонату УПЛ між «Поліссям» та «ЛНЗ» гостям приніс перемогу влучний удар Дениса Олійника, якому віддав пас… воротар господарів Денис Бойко. Для черкащанина це був 41 забитий м'яч у вітчизняній Премєр-лізі.

В розмові з кореспондентом Sport.ua колишній гравець національної збірної України Денис Олійник розповів, чи вважає він помилку голкіпера Полісся жахливою:

- Ні, не вважаю. Передусім, тому, що ми пресингували й таки змусили Бойка прийняти хибне рішення. Знаєте, в футболі, як в житті – не обходиться без прорахунків. Хто менше помиляється, той і виграє.

- А в тих епізодах, що ти раніше забивав в УПЛ, тобі воротар суперника не асистував?
- Ні, хоча були доволі курйозні голи. З іншого боку, це на перший погляд, в Житомирі все було просто. Адже треба ще було приборкати м'яч, оцінити ситуацію, пробити на потрібній висоті, щоб воротар не встиг зреагувати. Я все виконав, як кажуть, на техніку і в Бойка не було шансів виручити.

Звичайно, десь прикро, що скористався огріхом свого давнього знайомого, з яким разом грали за «Динамо», «Дніпро», ба більше, наші батьки свого часу виступали за чернівецьку «Буковину», але нічого не вдієш, так сталося.

- Коли ти в середині другого тайму виходив на заміну, які вказівки давав головний тренер Олег Дулуб?
- «Полісся» володіло ігровою ініціативою й треба було ускладнити їм контроль м'яча. Оскільки наприкінці матчу суперництво вже точилося на зустрічних курсах, то вважаю, що із завданням впорався. Під завісу черкащани створили кілька гольових моментів, які, на жаль, не реалізували.

- Виходить, що Олег Дулуб вгадав із заміною. До речі, що він сказав тобі після фінального свистка в роздягальні?
- Просто подякував команді за гру, що зібралися й перемогли одного з лідерів, в якого амбітні плани. Для моїх одноклубників ця звитяга була цінна тим, що здобули її після невдалої гри в попередньому турі з «Кривбасом». В Житомирі ми реабілітувалися.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.