Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2871
0

Валенсія – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 2 березня о 22:00 за Києвом

Валенсія – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

2 березня на «Местальї» пройде матч 27-го туру Прімери, в якому «Валенсія» зіграє проти «Реал» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Валенсія

Команда мала цілі 2 тижні для підготовки до цього поєдинку. Але через трагічну ситуацію: минулого тижня у Валенсії сталася масштабна пожежа з людськими жертвами, і всім стало на якийсь час не до спорту. Але якщо відключитись від трагедії, то треба визнати, що досить попсове призначення Барахи річної давнини головним тренером виявилося практично влучанням у десятку. Легендарний півзахисник чемпіонського складу початку століття, він спочатку врятував рідний клуб від вильоту минулого сезону, а нинішнього не просто додав - помаранчеві йдуть серед претендентів на єврокубки. За 25 зіграних матчів вони здобули 10 перемог та 36 очок. Але чи лос чес всерйоз намагатимуться додавати навесні, адже без цієї боротьби не виграти за 7-е місце? Чи просто вирішать догравати сезон? Вони у крайніх турах поступилися 0:2 Лас-Пальмасу та видали нульову нічию вдома із Севільєю.

Реал Мадрид

Клуб зможе навесні зосередитись на боротьбі у Лізі чемпіонів. Його суперечка проти Жирони закінчилася очікувано: зухвалий претендент на титул програв очний поєдинок, після чого втрачав очки й далі. А інших реальних суперників до кінця зими у вершкових у Прімері не залишилося. Щоправда, і самі галактикос не виграли у Райо Вальєкано. Та й із Севільєю вдалося виграти мінімально, 1:0. Так що зараз Анчелотті, швидше за все, більше думає про майбутній прийом РБ Лейпциг у зустрічі 1/8 Ліги чемпіонів у відповідь - у Німеччині виграли, але німці були хороші, і тільки сейви Луніна дозволили привезти 1:0.

Статистика особистих зустрічей

Останній візит до Местальї, у травні минулого року, закінчився для королівського клубу поразкою 0:1. Але цього сезону вдома вершкові громили суперника 5:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що навіть удома лос чес зачепляться за очки з лідером Прімери. Ставимо на перемогу гостей (коефіцієнт – 1,67).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.