Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 березня 2024, 03:04
666
1

Хейні пообіцяв жорстко побити Гарсію, звинувативши його сім'ю в расизмі

Девіна образили слова Гарсії-старшого про волосся його батька

| Оновлено 19 березня 2024, 03:04
666
1
Хейні пообіцяв жорстко побити Гарсію, звинувативши його сім'ю в расизмі
Getty Images/Global Images Ukraine. Девін Хейні та Раян Гарсія

Колишній абсолютний чемпіон у легкій вазі Девін Хейні (31-0, 15 KO), який відмовився від усіх поясів і перейшов у першу напівсередню вагу, звинуватив сім'ю свого майбутнього суперника Раяна Гарсію (24-1, 20 KO) в расизмі та пообіцяв покарати його за це 20 квітня.

Хейні був схвильований тим, що батько Раяна, Генрі Гарсія, сказав, що у батька Девіна, Білла, «волосся з начосом» (термін «nappy hair» історично був расистським і використовувався, коли йшлося про волосся чорношкірих людей). Цікаво, що словесна перепалка почалася з того, що Білл звинуватив Генрі в тому, що той носить перуку, щоб приховати свою лисину.

«У нас, афроамериканців, більш грубе волосся, ніж у інших рас, але це не означає, що наше волосся «з начосом». Сімейство Гарсія дійсно расисти під прикриттям. Вони щойно викрили себе.

Ось чому я збираюся перемогти Раяна заради свого народу. Світ повинен підтримати це, тому що сім'я Гарсія не заслуговує бути в такому становищі. Вони повинні піти з боксу. Що це за коментар? Хто взагалі коментує, що в чорношкірої людини «волосся з начосом»? Про таке не говорять.

Це величезний бій. Ви бачите, яка це грандіозна подія, і тому всім потрібно встигнути купити квитки. Цей бій буде божевільною подією. Я збираюся вибити з нього все лайно заради свого народу і всього світу, і це буде божевілля», – сказав Девін.

Зазначимо, що 3 роки тому Хейні перед боєм із Василем Ломаченком сказав, що «ніколи в житті не програє білому хлопцеві».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій
Дэвин будет нокаутирован, ставлю на Гарсию.