Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 березня 2024, 02:40
235
0

Богдан КУШНІРЕНКО: «У матчі з ЛНЗ повинні брати три очки»

Хавбек «Полісся» серйозно налаштований на гру з черкаським клубом

| Оновлено 02 березня 2024, 02:40
235
0
Богдан КУШНІРЕНКО: «У матчі з ЛНЗ повинні брати три очки»
ФК Полісся. Богдан Кушніренко

Опорний півзахисник житомирського «Полісся» Богдан Кушніренко назвав цілі команди на матч з ЛНЗ у рамках 19-го туру УПЛ.

«Звичайно, після гри у Львові, можна сказати невтішної для нас, потрібно перед своїми вболівальниками показувати насамперед результат, брати три очки і всі мають налаштовуватися на максимум, бо інакше ми не досягнемо тих цілей, які перед нами стоять.

Тому тільки максимум потрібно брати, виходити та виправляти помилки, покращувати реалізацію моментів, яка була в першій грі у нас і здобувати перемогу», – зізнався футболіст житомирського клубу.

Також він сказав, що уболівальники на стадіоні будуть додатковою мотивацією для гравців.

«Звичайно, люди вже хочуть побачити гру наживо, на нас подивитися. Я не можу згадати, скільки не ходять уболівальники. Усі скучили за футболом. Якби можна було заповнити весь стадіон, то весь стадіон прийшов би, мені здається.

Кажуть, що вже виросло покоління футболістів, яке не знає, як грати з уболівальниками. Так і є. У нас такі хлопці є з U-19, для них це буде несподіванка побачити, скільки вболівальників на трибунах.

Перший домашній матч у році – це велика відповідальність, хочеться розпочати рік якнайкраще. Усі, хто вийшли на цю гру, повинні віддаватися на максимум, інакше не може бути в цій команді», – заявив Кушніренко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.