Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 березня 2024, 18:11
922
1

Колос – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок турнірних сусідів

| Оновлено 02 березня 2024, 18:11
922
1
Колос – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 2 березня, «Колос» в рамках 19-го туру УПЛ у Ковалівці на стадіоні «Колос» прийматиме «Рух». В разі перемоги ковалівці наздоженуть рухівців у турнірній таблиці.

Колос

У минулому турі «Колос» здобув гостьову перемогу над «Вересом» і перебуває на 7-му місці. До протистояння з рухівцями «Колос» підійшов з безпрограшною домашньою серією, яка триває в чемпіонаті 5 ігор: перемога та чотири нічиї. «Колос» з 17 вересня більше одного голу за матч в УПЛ не пропускає. При цьому ковалівці на своєму полі збергіають ворота «сухими» впродовж 251 хвилини.

«Колос» за Ярослава Вишняка може здобути 20-у перемогу в УПЛ. Для ковалівців це буде перший офіційний домашній матч у новому році. Керівництво «Колоса» заради підтримки команди зможе запросити вболівальників, але не більше 500 глядачів.

Рух

Рухівці в попередньому турі на своєму полі поділили порівну очки з «Поліссям» і розташувалися на 6-му місці, маючи на гру більше від своїх переслідувачів з «Колоса». Нічийна серія рухівців триває в УПЛ 3 гри і до повторення клубного рекорду ще один матч. «Рух» за Віталія Пономарьова може здобути 10-ту перемогу в чемпіонатах. В день гри півзахиснику «жовто-чорних» Фредді Плюману виповниться 29 років. Відбувши дискваліфікацію, може вийти на поле захисник Віталій Роман.

Ось думка Віталія Пономарьова перед грою в Ковалівці: «Проти «Колоса» дуже важко грати, адже ця команда пропустила найменше голів в поточному сезоні УПЛ. Ковалівці мають добре побудовану гру, якісних та досвідчених футболістів. На «Рух» очікує складна гра».

Статистика зустрічей

Раніше «Рух» та «Колос» в УПЛ провели наразі лише 6 ігор. Тричі перемоги святкували гравці «Колоса», двічі арбітри фіксували нічиї та одного разу вікторія була на боці львівського клубу. Ковалівська команда вже встигла стати незручною для «жовто-чорних», які не перемагають «Колос» впродовж 4-х ігор: по дві нічиї та поразки. Востаннє підопічні Ярослава Вишняка приймали «Рух» 28 серпня 2022 року і перемогли з рахунком 2:0. Голи забивали Вадим Мілько та Денис Безбородько.

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Віталія Романова (Дніпро), який провів уже 138 матчів в УПЛ. Раніше «Колос» за Романова провів 6 ігор в чемпіонатах: перемога, 2 нічиї та 3 поразки. «Рух» за цього арбітра провів 9 ігор в УПЛ: 4 перемоги, 3 нічиї та 2 поразки.

Прогноз на протистояння

«Колос» утримує в чемпіонаті домашній безпрограшний серіал, який триває 5 ігор і налаштований наздогнати «Рух» у турнірній таблиці. «Рух» в попередніх 3-х матчах чемпіонату грав внічию. У майбутній зустрічі прогнозуємо нічийний результат.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Фесюн, Цуріков, Гончаренко, Бондаренко, Лучкевич, Демченко, Мілько, Велетень, Тотовицький, Топалов, Безбородько.

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Притула, Підгурський, Пастух, Руніч, Квасниця, Климчук.

2 березня, субота

«Колос» – «Рух»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі UPL.TV
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
КОЛОС – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Призначені арбітри на перенесені матчі УПЛ за участю Шахтаря та Динамо
Футбол | 30 квітня 2024, 17:43 13
Призначені арбітри на перенесені матчі УПЛ за участю Шахтаря та Динамо

1 травня зустрінуться: Динамо – Верес, Чорноморець – Шахтар

ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна
Футбол | 30 квітня 2024, 23:29 0
ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна

Андрій пропустив від Гаррі, який реалізував 11-метровий у матчі Баварія – Реал

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
 Матч дня!    Ведь Колос отстаёт от Руха на 3 очка.   Но не верится, что они выиграют.