Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
|
861
0

Аль-Наср – Аль-Хазем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії

Поєдинок відбудеться 29 лютого о 19:00 за Києвом

Аль-Наср – Аль-Хазем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

29 лютого на «Аль-Аввал Парк» пройде матч 22-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Наср» зіграє проти «Аль-Хазема». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Аль-Наср

Команда продовжує успішну боротьбу в азіатській Лізі чемпіонів. Після комфортного проходження групового етапу Роналду та компанія не особливо помітили у першому раунді плей-оф сусідню Аль-Фейху. Вже на виїзді вдалося обіграти її 1:0, але вдома все одно підопічні Луїша Каштру забили пару голів без відповіді. Ось тільки на внутрішній арені у лицарів Неджда, при посиленні складу, не вдається завоювати лідерство. Цього разу вони знаходяться за спиною у Аль-Хіляля, що не програє та майже не втрачає очок. У Ронні з партнерами статистика не така ідеальна. Аль-Шабаб теж обіграли не без проблем, 3:2, а португалець знову обмінювався образами із фанатами суперника.

Аль-Хазем

Клуб є повною протилежністю свого наступного суперника. Al-Samood у цьому столітті закріпилися хоча б на рівні другого дивізіону Саудівської Аравії. І, періодично виграючи його, піднімалися до Про-Ліги, щоправда, не затримуючись на вищому рівні. Ось і минулого сезону колектив отримав можливість підвищення за рахунок другого місця у Першій Лізі країни. Ось тільки довгий час там новачок був найгіршим і замикав турнірну таблицю. У грудні вдалося взяти рідкісну перемогу, вдома з Аль-Фатехом. Але потім чергувалися нічиї з поразками. На загальному фоні 1:1 з Аль-Халідж у минулому турі виглядають цілком непоганим підсумком футбольного матчу.

Статистика особистих зустрічей

Все, що вийшло у Аль-Хазема за десяток крайніх очних поєдинків, це одного разу виграти у 2019-му році. У решті перемагав гранд. На початку вересня Роналду та компанія розгромили новачка дивізіону 5:1.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на розгром, адже явно сильніша сторона грає на своєму полі. Ставимо на перемогу Роналду та компанії над аутсайдером при форі -2,5 забитих голів (коефіцієнт – 1,86).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.