Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 28 лютого 2024, 18:15
5880
0

Легендарний Маттеус розповів, чому Алонсо відмовить Ліверпулю та Баварії

Лотар вірить, що іспанський фахівець ще не все реалізував із «Баєром»

| Оновлено 28 лютого 2024, 18:15
5880
0
Легендарний Маттеус розповів, чому Алонсо відмовить Ліверпулю та Баварії
Getty Images/Global Images Ukraine. Хабі Алонсо

Чемпіон світу та Європи у складі збірної Німеччини Лотар Маттеус розповів журналістам, чому, як він вважає, головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо найближчого літа відмовиться очолити «Ліверпуль» та «Баварію», які виявляють серйозний інтерес до цього перспективного фахівця, котрий зумів значно покращити результати команди з Леверкузена.

«Можливо, він мріє колись стати тренером «Баварії», «Ліверпуля» чи «Реала». Але, на мою думку, він ще не закінчив роботу у Леверкузені. Хабі не з тих, хто захоплюється гучними іменами, для цього він досяг дуже багатьох успіхів як гравець».

«Він, крім того, не має наміру керуватися економічним аспектом. Для нього важливо те, що він збудував і з ким він це збудував. Він знає, звідки він і чим він завдячує іншим. Тому я не думаю, що він підпише контракт з іншим клубом наступного сезону».

«Я не можу згадати жодного тренера у Європі чи світі, який би підходив мюнхенській «Баварії» краще, ніж Хабі Алонсо. Але Алонсо зосереджений на «Баєрі» з Леверкузена, і я думаю, що це добре. Поки що він не цікавиться ані мюнхенською «Баварією», ані «Ліверпулем», ані «Реалом». Його цікавить лише три титули з Леверкузеном у найближчі два з половиною місяці».

«Яким він був гравцем, таким самим він зараз є й тренером. Він вірний собі. Історії, які розгортаються зараз і найближчими тижнями та місяцями, для нього не мають жодного значення. На нього не чиниться тиск, і він може ставитись до всього спокійно», – сказав Маттеус.

Раніше повідомлялося, що «Баварія» готова зробити Хабі Алонсо найбільш високооплачуваним тренером Бундесліги, забезпечивши іспанцеві оклад у більш ніж 23 мільйони євро.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.