Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2024, 23:05
953
1

КОВАЛЕЦЬ: «Чому Чорноморець зіграв слабо? У цьому заслуга Оболоні»

Український тренер прокоментував зустріч двох його колишніх команд

| Оновлено 27 лютого 2024, 23:05
953
1
КОВАЛЕЦЬ: «Чому Чорноморець зіграв слабо? У цьому заслуга Оболоні»
УПЛ

Досвідчений український тренер Сергій Ковалець прокоментував для Sport.ua зустріч двох його колишніх команд – київської «Оболоні» та одеського «Чорноморця» – у 18-му турі (1:1).

– Чим пояснили б вкрай слабку гру «моряків» у поєдинку з «пивоварами»? Майже 20 ударів у киян проти лише одного у одеситів багато про що говорять.

– Так, згоден. Та й навіть сам головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук сказав, що не чекав такої слабкої гри – навіть засинав у першому таймі. У даному матчі я відзначив би «Оболонь». За агресію та за те, що команда показала характер.

Цей клуб представляє концерн «Оболонь», тож є заводською командою. Багато вболівальників, які трудяться за заводі, її підтримують. В ній я колись працював, і добре пам’ятаю ті часи. Чому «Чорноморець» зіграв слабо? Мені здається, що у цьому якраз є заслуга «Оболоні». «Моряки» ж мають бути раді тому, що зіграли внічию. І що Штогрін підтвердив свої бомбардирські якості.

Відзначив би й воротаря Варакуту, який добре зіграв на останньому рубежі. Він не раз виручав свою команду. У «Чорноморця» в цій грі не було емоцій. Гадаю, що досвідчений тренерський штаб одеської команди розбереться, що до чого, і наступний матч проти київського «Динамо» вона зіграє краще.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ПРОТИВ ДК НАДО ВЫСТАВЛЯТЬ НОВЫХ ЛЕГИОНЕРОВ --ХУЖЕ НЕ БУДЕТ