Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2024, 22:28
953
1

ПОЛТАВЕЦЬ: «У нас є хвилювання, тому що у ЛНЗ багато кадрових змін»

Президент ЛНЗ прокоментував трансферну роботу клубу взимку

| Оновлено 27 лютого 2024, 22:28
953
1
ПОЛТАВЕЦЬ: «У нас є хвилювання, тому що у ЛНЗ багато кадрових змін»
УПЛ-ТВ. Андрій Полтавець

Президент ЛНЗ Андрій Полтавець прокоментував трансферну роботу клубу взимку, коли черкаська команда підсилилась 9 новачками:

«У нас є хвилювання, бо багато кадрових змін у команді. Відверто кажучи, ми й самі не знаємо, чого чекати від нашого клубу.

Є внутрішнє відчуття, що підсилення було якісним, але розуміємо, що зіграності також може не вистачити. Хвилюємось, але впевнений, що команда покаже хорошу гру та результат.

Робота в нашому клубі, можливо, побудована не так стандартно, як в інших клубах. Пошуком футболістів займаються кілька людей, починаючи від власників клубу.

Особисто керівники клубу займаються цим. Головну ж місію з пошуку футболістів у нашому клубів виконують спортивний директор Євген Тарасенко та технічний директор Андрій Колісник. Вони виконали важку, але важливу роботу в ці два місяці міжсезоння.

Нам удалось підписати кваліфікованих іноземців. Подяка хлопцям, що виконали свою роботу, а від футболістів чекаємо виправдання наших сподівань».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrii8753754
Молодец президент! Понаделали трансферы, и есть волнения. Вот это я понимаю, Украинский футбол! Ещё и сам не знает чего ожидать от команды. Браво лебединамо заводу!