Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 25 березня 2024, 20:03
1284
0

Помилка має бути покарана. Тіте – про термін Дані Алвеса за зґвалтування

Слова колишнього тренера збірної Бразилії вже викликали резонанс у країні

| Оновлено 25 березня 2024, 20:03
1284
0
Помилка має бути покарана. Тіте – про термін Дані Алвеса за зґвалтування
Getty Images/Global Images Ukraine. Тіте

Головний тренер «Фламенго» Тіте, який раніше працював коучем збірної Бразилії, висловився на тему отримання його екс-підопічним по «селесао» Дані Алвесом тюремного терміну за зґвалтування.

«Я розумію ваше запитання. Я не можу зробити повного висновку, не маючи всіх фактів та правдивої інформації по справі. Я можу говорити концептуально. За ідеєю, кожна помилка має бути покарана. Але я не суддя й не володію всіма фактами. Крім того, є етап професіонала, який працював зі мною, і є інші професійні та особистісні етапи, які він також здійснює. Я цього не знаю і не можу судити, мені треба бути дуже обережним. Скажу більше: коли я пішов на прес-конференцію, де була проблема з Неймаром, було 24 запитання, мені довелося відповісти на 18 про ймовірне [зґвалтування]. І я сказав те саме, що я не маю глибоких знань з цього питання. Але той, хто припустився помилки, має бути покараний. Така тут наука. Спочатку тебе вчать, потім тебе карають, аби ти вчився», – сказав Тіте.

Дані Алвес кілька днів тому був засуджений до 4,5 років тюремного ув'язнення за зґвалтування дівчини, яке сталося в січні минулого року в одному з нічних клубів Барселони.

Зазначимо, що Тіте вже зазнав серйозної критики у бразильських ЗМІ за те, що назвав помилкою кримінальний злочин, скоєний Дані Алвесом.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.