Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2024, 02:51
473
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «У матчі проти Полісся у нас не все вдалося»

Головний тренер львівського «Руха» – про матч із «Поліссям»

| Оновлено 27 лютого 2024, 02:51
473
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «У матчі проти Полісся у нас не все вдалося»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Наставник львівського «Руха» Віталій Пономарьов підбив підсумок гри з житомирським «Поліссям» (1:1) у матчі 18-го туру УПЛ.

«У нас сьогодні не все вдалося, зокрема команда не показала того, що ми хочемо бачити і награємо на тренуваннях. Цей матч точно не можна занести нам в актив. Хіба що можу похвалити бійцівські якості хлопців. Але хотілось би якіснішої гри з тими принципами, які ми сповідуємо, грали в агресивний футбол та високо пресингували суперника. Та в цьому немає нічого дивного, адже трапляються на дистанції і такі поєдинки.

«Рух» не зміг зіграти у той футбол, який був в осінній частині чемпіонату та на зборах. Після перерви ми внесли корективи у склад і гра дещо покращилась. З’явився контроль м’яча, команда якісніше почала діяти в перехідних фазах. Щодо Олега Федора, то він вперше вийшов у стартовому складі на матч УПЛ. Звісно, він не зіграв на своєму максимумі і це зовсім не дивно, адже він – молодий хлопець. У нас багато молоді і вона помилятиметься, але отримає необхідний досвід.

Зараз у гравців менші навантаження, якщо порівнювати їх з тим, що було на зборах. Тренерський штаб підводить футболістів до змагального періоду. Сьогодні нам не вдалось зіграти так, як ми хотіли, але це також і заслуга суперника. «Полісся» дуже сильна команда з хорошими футболістами і не можна недооцінювати їхній вклад у те, що гра нам не вдалась. Хочеться тримати певний рівень. Все могло скластись по-іншому, але навіть нічия у матчі з «Поліссям» відносно вдалий результат.

Дуже часто пенальті в складі «Руха» виконує Юрій Климчук, але і Денис Підгурський був штатним пенальтистом у команді U-19. Він молодий та впевнений у своїх силах і добре, що в такій непростій ситуації взяв на себе відповідальність та забив. Тішить, що він психологічно готовий до таких моментів.

Ми і граємо футбол для вболівальників, тому чудово, що вони повернулись на трибуни – це мотивує гравців. Шкода, що зараз важкий для країни час і ми не можемо мати повністю заповнений стадіон», – сказав головний тренер львівського клубу.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 7
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.