Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2024, 18:00
3486
0

Рух – Полісся. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Довгоочікуваний домашній матч «Руха»

| Оновлено 25 лютого 2024, 18:00
3486
0
Рух – Полісся. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 25 лютого, «Рух» у рамках 18-го туру УПЛ на стадіоні «Арена Львів» вперше прийматиме «Полісся». «Рухівці» проведуть домашній матч після серії з чотирьох поспіль гостьових ігор у чемпіонаті.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live Telegram Sport.ua

«Рух»

Рухівці першу частину цього сезону завершили на шостому місці в турнірній таблиці. До першого року офіційного поєдинку з «Поліссям» підопічні Віталія Пономарьова підійшли з безвиграшною домашньою клубною рекордною серією, яка ще з 19 серпня триває у чемпіонаті 7 (!) ігор: шість нічиїх та поразка.

Під час зимової перерви ряди «Руха» покинули бразилець Едсон та Олексій Довгий, який не зіграв жодного матчу в першій частині чемпіонату. Під час зборів зазнав тяжкої травми капітан «Руха» Марко Сапуга і лікуватиметься тривалий період. Натомість новачком «рухівців» став 20-річний бразилець Клайвер Габріель. Через перебір жовтих карток пропустить гру ключовий захисник рухівців Віталій Роман.

Думка Віталія Пономарьова перед поновленням виступів його підопічних в УПЛ: «Ми маємо об'єктивно оцінювати свої можливості та відштовхуватися від цього, ставлячи перед собою турнірні завдання. «Рух» має боротися за перемогу в кожному матчі та демонструвати свою найкращу гру, а результат згодом прийде. Зараз йде побудова команди, яка в перспективі боротиметься за найвищі місця».

Після тривалої перерви фанати «жовто-чорних» зможуть прийти та підтримати команду на трибунах «Арени Львів». При дотриманні правил безпеки на стадіоні перебуватиме до 1000 осіб – команди, персонал клубів, офіційні особи та глядачі.

«Полісся»

«Полісся» знаходиться на третьому місці у турнірній таблиці та приїде до Львова з безпрограшною серією у чемпіонаті, яка триває 10 ігор: по п'ять перемог та нічиїх. Серед багатьох новачків «Полісся» під час зимових зборів найбільш відомим став Богдан Михайличенко, який перейшов із хорватського «Динамо». Новачком «Полісся» став нещодавно і капітан збірної Конго (вік гравців до 23-х років) Боррель Томандзотто, який на правах оренди виступатиме за клуб Другої ліги «Звягель».

Щодо останніх втрат житомирян, то на правах оренди у «Верес» перейшов досвідчений Євген Морозко. Нагадаємо, що раніше на тих же умовах у «Верес» перейшли ще два гравці «Полісся» – Денис Янаков та Дмитро Шастал. Різні клуби Юрія Калітвінцева можуть здобути 20-у перемогу у всіх турнірах, у тому числі «Полісся» – 10-у в УПЛ.

Історія зустрічей

Раніше відбулася лише одна гра «Руха» та «Полісся». У матчі першого кола поточного чемпіонату рухівці в гостях перемогли з рахунком 1:0 завдяки голу під кінець матчу Іллі Квасниці. Підопічні Юрія Калітвінцева першої домашньої поразки в УПЛ зазнали саме від «Руха».

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Миколу Балакіна (Київська область), який провів уже 82 матчі в УПЛ. Раніше «Рух» за Балакіна ще не перемагав у чемпіонатах у 5-ти іграх: 2 нічиї та 3 поразки. «Полісся» за цього арбітра провело одну гру в УПЛ, зігравши внічию з «Дніпром-1».

Прогноз на матч

«Рух» утримує у чемпіонаті затяжний домашній безвиграшний серіал, який триває 7 ігор, і налаштований перервати його. «Полісся» у попередніх 10 матчах чемпіонату не знало поразок. Найімовірніше, буде бойова, результативна нічия.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Лях, Дідик, Сич, Слюбик, Притула, Підгурський, Пастух, Таллес, Квасниця, Климчук.

«Полісся»: Бойко, Чоботенко, Тейлор, Смоляков, Михайліченко, Танковський, Крушинський, Макуана, Козак, Грицук, Будківський

25 лютого, неділя

«Рух» – «Полісся»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 18:00
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
РУХ — ПОЛІССЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Марсель – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи
Футбол | 02 травня 2024, 20:51 0
Марсель – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.