Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 27 лютого 2024, 01:11
5880
0

Жирона – Райо Вальєкано. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 26 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 27 лютого 2024, 01:11
5880
0
Жирона – Райо Вальєкано. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

26 лютого на «Монтіліві» пройде матч 26-го туру Прімери, в якому «Жирона» зіграє проти «Райо Вальєкано». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Жирона

Команда спочатку стала головною сенсацією як мінімум іспанського, а то й всеєвропейського футболу. Колектив, що проводить лише четвертий сезон у Ла Лізі за всю історію, і повернувся туди лише 2022-го, захопив лідерство у турнірній таблиці. Тоді сам Мічел Санчес довго запевняв, що його підопічні просто набирають очки, збільшуючи шанси зберегти прописку. Але все-таки чи від вантажу очікувань жиронці почали прогинатися, чи форму втратили. Спочатку вони вилетіли з кубка, поступившись у більшості 2:3 Сельті. У Прімері вже 0:0 вдома з Реалом Сосьєдад розцінювалася як невдача. Ну, а потім був візит до Мадрида – і 0:4 від галактикос, які, схоже, ставлять хрест на боротьбі за титул. Тим більше, що потім поступилися 2:3 й Атлетіку.

Райо Вальєкано

Клуб зміг у минулому турі показати, що його небезпечно недооцінювати. Незважаючи на швидкий гол Хоселу, вдалося закінчити 1:1 зі статусним сусідом, мадридським Реалом (Рауль Де Томас передав привіт гранду, якому не став у нагоді, реалізувавши пенальті в середині 1-го тайму). Втім, це дозволило поповнити скарбничку лише одним очком – а потрібно взагалі вигравати, бджілки не так далеко від зони вильоту. А, починаючи з жовтня, в рамках Прімери підопічні Переса взяли лише 1 перемогу над Хетафе, який закінчував матч на тлі кількох червоних карток. Більше того, до нічиєї з мадридським Реалом було тричі по 1:2 з такими суперниками, як Атлетіко, Севілья та Мальорка. Вкрай бажано навесні додати, щоб не опинитися у вирі боротьби за виживання.

Статистика особистих зустрічей

Повернувшись до Прімери, минулого сезону підопічні Мічела Санчеса зіграли двічі з суперником із іспанської столиці з рахунком 2:2. А в цій темпораді жиронці вигравали і в Ла Лізі, і в кубку.

Прогноз

Букмекерські контори чекають, що тут виграють Довбик та компанія. Ставимо те що, що вони справді здобудуть перемогу (коефіцієнт - 1,63).

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.