Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2024, 23:08
12099
319

Динамо «в гостях» на стадіоні імені Лобановського обіграло Металіст 1925

Київський клуб офіційно розпочав 2024 рік із перемоги над харків'янами

| Оновлено 25 лютого 2024, 23:08
12099
319
Динамо «в гостях» на стадіоні імені Лобановського обіграло Металіст 1925
ФК Металіст 1925

Матч розпочався з небезпечного моменту перед воротами «Динамо». На ударну позицію міг вирватися Борячук, але Попов у затяжному підкаті встиг виштовхнути м'яч у нього з-під ніг. Згаяна нагода харківську команду не охолодила і дуже швидко її гравці шокували суперників.

На 5-й хвилині позиційна атака харків'ян у мить «вибухнула». Пішов пас уперед на Борячука, який п'ятою продовжив передачу на Гармаша. Колишній гравець «Динамо» момент не змарнував - він пробив метрів із 15-ти ідеально точно. 1:0.

Пропустивши, кияни ще якийсь час діяли другим номером. До тями вони прийшли приблизно на 15-й хвилині поєдинку. Їм вдалася ціла серія кутових. Утім, такі стандарти не були у виконанні номінальних гостей зустрічі небезпечними. Можливо, таке враження складалося через те, що футболісти «Металіста 1925» з ними успішно справлялися. Однак епізодами їм у цьому сильно щастило. Приміром, як на 18-й хвилині, коли Михавко дивом не влучив у площину під дальню стійку.

Пізніше відбувся удар у виконанні Ваната - на розчарування гравців «Динамо», він приніс їм лише черговий корнер. Той самий Ванат на 38-й хвилині не реалізував вихід віч-на-віч із Мозілем. Нападник не пішов на фінальне зближення, а пробив метрів із 15-ти – воротар встиг ногами м'яч парирувати. Тут же той же Мозіль врятував свою команду після небезпечного зрячого удару від Волошина. А за лічені секунди динамівці все ж домоглися свого. Автором голу-відповіді киян став Кабаєв, який після скидки від Ваната «вистрілив» по воротах «Металіста 1925» без будь-яких шансів для Мозіля на порятунок. 1:1.

Після перерви гра продовжилася атаками динамівського колективу. Було видно, що є лише питанням часу трансформація його ігрової переваги в рахунок на табло. І це знайшло своє втілення в життя на 62-й хвилині. Гравцям «Динамо» вдалася швидка атака, розігнав яку Шапаренко, продовжив Волошин, а крапку в ній поставив Ванат. Забивав він уже в порожні ворота харків'ян. 1:2.

Пропустивши, можна сказати, вирішальний гол у матчі, гравці «Металіста 1925» розсипалися, як картковий будиночок. Кияни нічого не змінювали і незабаром забили втретє – відзначився Буяльський. 1:3.

Утім, на 73-й хвилині гол дебютанта і «Металіста 1925», і УПЛ Овусу нібито відродив інтригу. Але це лише в теорії, адже гра київської команди не давала приводу засумніватися в тому, що в матчі переможе саме вона.

На підтвердження цього на 75-й хвилині Ванат оформив дубль і поставив крапку в першій офіційній перемозі «Динамо» у 2024 році. Шанувальників команди може тішити й те, що вона виграла у вольовому стилі. Але це вже на любителя.

Українська Прем’єр-ліга. 18-й тур

«Металіст 1925» – «Динамо» – 2:4

Голи: Гармаш, 5, Овусу, 73 – Кабаєв, 43, Ванат, 62, 75, Буяльський, 69.

«Металіст 1925»: Мозіль, Капінус, Імереков, Курило, Фарина, Червак (Овусу, 69), Габелок, Юрченко (Обінайя, 89), Гармаш (Юсов, 46), Р.Русин (21. Бичек, 80), Борячук.

«Динамо»: Бущан, Караваєв, Михавко, Попов, Вівчаренко, Бражко, Шапаренко (Шепелєв, 78), 29. Буяльський (Царенко, 78), Волошин (Беніто, 88), Кабаєв (Діалло, 90+2), Ванат (Супряга, 88).

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

Стадіон: «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ)

МЕТАЛІСТ 1925 – ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 319
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igor@Kyiv
Вітаю Динамо та всіх вболівальників
Pavel_i_CO
Шапаренко і Ванат - найкращі. Волошин, Буяльський, Кабаєв - дуже хороший матч. Всіх з заслуженою і впевненою перемогою Динамо Київ. 
Fitness.sports
Удары 2-19
В створ 2-9
 Угловые 0-13
Владение мячом в процентах 39-61
Ванат 9 голов лидер бомбардирской гонки
Буя 7
 Болельщиков Динамо с победой
FunnyCat_____
Динамо Киев забило на 11 голов больше чем клуб который якобы играет в атакующий вкусный футбол, всего лишь факт
Умник
Хорош. Ванат радует. 
Можете начинать ....
D1927K
Вирішив я сьогодні заглянути в болото під назвою коментарі, а тут все по старому.
Шахтарів знову ссаною ганчіркою по гілці ганяють, класика спорт.юа на протязі більше ніж десяти років
Boodya
290 коментарів навалили, але по факту про гру тут коментів 10.
Я хочу вірити, що масовці попущенки запасної платяться гроші, бо в здоровому глузді безкоштовно пасту постити не буде ніхто, тим більше таку крінжову херню в стилі "всралась та злякалась" не хочу вірити в те, що це все роблять реальні люди, а не боти безкоштовно
sania
Чудова гра в нападі. Рахунок міг бути значно більшим. В захисті трохи гірше. Головне, що грають думаючи.
PUMA
Что то АкаКака и запасная,вообще поплыли.Даже жалко их.Это что бы все знали что бояришник уничтожает ваш мозг
FunnyCat_____
Блин, у шахтера настолько мало болельщиков, что местного попуска, 43 летнего Федю Ак 228, заставили через бота еще писать комменты под ником OtsoCity
тупо 10 слов которые раз за разом меняются местами 
хотя у самого феди не намного больше словарный запас
FunnyCat_____
завтра подавляющее большинство болельщиков Украины неистово будут болеть за Александрию!
Remark
Чемпіонський старт від Динамо у новому році! 👍
FunnyCat_____
Макеевским дурачкам раздали довоенные методички про « почему не ходил на стадион»
Remark
Ахметову слід своїм ботам не гривнями платити, а кіловаттами)))
Pavel_i_CO
Акакашка з отсоднонєтска - останній герой лугандонії, який тримається з останніх сил.  Чудаку вже п'ятий десяток йде, а воно ботством займається 
Boodya
Щось провокатори сьогодні попливли, в одного загострення ОКР, інший в куток забився плаче, в третього код зломався то в нього рандомом мову змінює😂😂 ваш підвал задудосили чи що?😂😂
Ron Noiill
Кому не подобаються ігри в Києві, то можуть спокійно повертатись і грати на свої "арєни", рінаховських псевдо журналістів це також стосується.
sahka1981
Ну непогано, після холодного душу від Гармаша (ну хто як не він мав забити) повне домінування ДК з купою моментів, Ванат хоча і запоров чистий вихід сам на сам, але має дубль і гольову (на Кабаєва саме він вродє скинув, хоча і прокидав звісно для себе). Ну а потім просто домінували кияни на полі, хоча другий пропущений знову собі привезли. Шапа молодець сьогодні, ну і Ванат, Кабаєв, Буя, Волошин, всі в принципі нормально зіграли.
Післяматчева студія, Столярчук, Іваннюкович, таке відчуття що анали Денисова повернулися, але перші слова Столярчука цілком заслужена перемога ДК, забиті мячі булу лише справою часу, показали, що таки зміни є безумовно.
Цікаво чи на мегого буде упл, досить незручно було шукати трансляцію.
didora
Металіст поступив, як команда яка думає про гру в період війни. Тому й зіграв у Києві. А от про що думав Дніпро коли думав домашні матчі грати у Дніпрі??? Вони що не знали що будуть тривоги (а їх сьогодні було аж три). Ясно, що матч "викривлений" не той яким повинен бути. А результат, то залишеться. Тут навіть не знаєш, що й казати.
Fitness.sports
Оборона всё равно проходной двор два удара два гола от двенадцатой команды чемпионата, это не смешно не стоит этим гордиться. Славу богу атака лучше чем в том сезоне. Ну 20 голов пропустили.