Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2024, 12:17
14673
5

Головний тренер Чорноморця прокоментував неспортивний вчинок Бадібанги

Неприємний інцидент стався в контрольному матчі

| Оновлено 27 лютого 2024, 12:17
14673
5
Головний тренер Чорноморця прокоментував неспортивний вчинок Бадібанги
ФК Чорноморець. Зігі Бадібанга

У контрольному матчі «Чорноморець» – «Інгулець», який відбувся наприкінці минулого тижня на клубній базі одеської команди у Совіньйоні, стався серйозний інцидент.

Незадовго до фінального свистка неспортивною поведінкою відзначився бельгійський півзахисник «Чорноморця» Зігі Бадібанга, який відповів на грубість суперника ще більшою грубістю – стрибнув двома ногами у Юрія Козиренка. А після вилучення з поля спочатку «напихав» керманичу «Інгульця» Владиславу Лупашку, а потім, коли на захист того став його асистент Ігор Єрмаков, вдарив і тренера. Після сутички «Чорноморець» приніс вибачення гостям, а на наступний день це зробив і автор конфлікту, який зателефонував Єрмакову.

Ось як прокоментував цю ситуацію головний тренер одеської команди Роман Григорчук.

– Я категорично проти подібних дій, коли футболісти перегинають палицю, – сказав він. – Думаю, що у будь-якій тренувальній грі, коли назріває конфлікт, є якась провокація або ж щось передує її можливому виникненню, треба вести себе таким чином, щоб все це пригасити. Для нас головне – грати і тренуватись, а не виясняти принципово свої відношення чи щось подібне. Тож я вважаю, що те, що сталось – дуже неправильно.

Слава Богу, що той футболіст (Бадібанга – прим. ред.), який був у цьому задіяний, вибачився буквально перед всіма і тому це питання закрите. Але в цьому є один маленький нюанс: як правило, подібні речі відбуваються з людьми, які люблять футбол. Бо ті, хто до футболу ставиться рівно або ж не дуже його любить, то з ними таке не трапляється. Що ж стосується згаданої людини, то можу сказати, що це досить принциповий і амбітний футболіст, який хоче постійно вигравати і маленький «плюсик» у цьому є. Але у даному випадку більше – «мінус».

Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій
Правильно и сделал, жаль Свина там не было!(((
В'ячеслав
Пускай тот упырь голову лечит.
alex belogubko
всё бывает --он спокойный парень
vazazh
Якщо так по душі, то дуже жаль, щзо цю обезьяну ніхто не обїбнул по голові, щоб вона знала своє місце. А цьому тренеру, який щось там піпікає, ще дадати по голові суці.