Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
20098
17

Йожеф САБО: «Довбик – ніякий! Я взагалі не знаю, що він робить на полі»

Колишній головний тренер «Динамо» поділився непопулярною думкою

Йожеф САБО: «Довбик – ніякий! Я взагалі не знаю, що він робить на полі»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній головний тренер київського «Динамо» Йожеф Сабо дав свій прогноз на найкращого бомбардира Української Прем'єр-ліги 2023/24, а також розкритикував нападника іспанської «Жирони» Артема Довбика:

«Найкращим бомбардиром стане Філіппов із «Дніпра-1». Мені він подобається. Він забивний і досвідчений футболіст, який непогано грає за Максимова.

Чи замінить він повноцінно Довбика? Довбика багато нахвалюють, але я дивився останні ігри «Жирони» і можу сказати: Довбик – ніякий! Я взагалі не знаю, що він робить на полі. З його масою та швидкістю він повинен постійно відкриватися, відходити назад, а цього всього немає. Мені дуже цікаво, хто його купить з такою грою?

Довбик зараз не повинен грати в основному складі, як на мене, ветеран Стуані набагато кращий. Очевидно, Довбика ставлять в основу, щоб вигідно продати. Раніше він багато забивав завдяки класній грі Савіо та півзахисту «Жирони», а зараз вони зникли і разом з ними зник Довбик».

Раніше Йожеф Сабо дав свій прогноз на УПЛ 2023/24.

Оцініть матеріал
(138)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 28
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 7
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Кожушко
Сабо взагалі в курсі що нападники дуже залежні від півзахисників, особливо флангових🤦‍♂️
VVO
Мабуть усі досягають віку коли ліпше мовчати а ніж нести якусь херню.
Alex Sem
скільки живу стільки Сабо когось рукає
aleks8-48
Чего стоит забивной Холанд, когда на него не играют? В Днепре Артем забивал по два десятка голов благодаря Пихалёнку и другим партнерам, в Жироне даже при том,что его часто игнорируют партнеры Довбик забил уже полтора десятка голов. Я уважаю мнение Сабо.потому что помню,какой он был игрок и тренер,но последнее время он иногда порет ерунду.
01Aleks0110
Сабо был не плохой игрок. Но как тренер полный ноль – ФИЗРУК!!! Помню сколько нервов я потратил – как болельщик – когда он был тренером. Я не понимал, какого его там держат. Он выезжал исключительно на мастерстве футболистов не принося в команду абсолютно ничего нового. Тоже мне большой стратег... А команда после раздевалки делала на поле не то что сказал им "большой стратег", а то что говорил им Леоненко. Естественно в случае удачи все лавры у "большого" тренера. Недавно прочитал как этот "великий" сказал что Мудрик ноль - умеет только бегать. А то что команда игнорит и не играет на него, а в тех редких случаях когда играет на Мудрика, то пас как правило в борьбу этого он не замечает. То что у Челси не дают Мудрику возможность набрать форму – этого он тоже не замечает. Теперь принялся за Довбика.Думаю не от великого ума. И старость здесь не причём. Он и раньше был таким. За всю свою карьеру Сабо забил – если не ошибаюсь – где-то около 70 голов. (точно не помню – могу ошибаться). Довбик за два сезона уже около 40. Сабо, так кто из вас НИКАКОЙ???!!!
Умник
23 матча 14 мячей у Артема
Йожефа жалко. Человек стареет. 
Муґунот Уух
Як кажуть,...але часто старість приходить сама
Swed
Пока Довбик стовбичить.)
Микола Захарченко
Якщо Сабо  " критикує " - значить Довбик все правильно робить ...
Андрій Заліщук
Сабо дурень старий
ОЛЕГ ОЛЕЩЕНКО
Йожеф! Досить вже гру наших хлопців, зокрема довбика, ганьбити. Треба підтримувати молодь, котра грає за кордоном. А перечницам вже треба сидіти на лавці десь. Мені 75 і я не бризжу чимось на людей! 
samird
Йожикович, як забуде випите ліки, так таку чухню говорить, що може скластись враження, наче він в футболі повний нуль.
odiniznashih
Стуани столько напорол в последнее время. 
Ну а Сабо как тренер никакой, он ничего не добился, но все время на плаву.
Андрій
Старый пидор Собо, выйди и покажи как надо уметь играть в футбол!
antt
Ну настільки правий Саба, то буде видно далі. Довбик так час від часу забиває. Залпами так сказати, тому і багато голів вже вийшло на його рахунку. Але чи це важливі голи. Після спаду Жирони, і його не видно. Як тут хтось писав, він відтягує на себе захисників, можливо це його головна роль Жироні. А інші регулярно відначалися.
Василь Олексюк
Дебіл))) ніякий і є серед лідерів по кількості забитих голів))) ніякий - це сабо як тренер, дно просто, яке коли збірною керувало просто на поле ніяких випускало, а нормальних в запасі тртмало