Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

25.02.2024 13:40 – FT 1 : 1
Через повітряну тривогу матч розпочався не о 13:00, а о 13:40
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2024, 12:55
2206
1

Дніпро-1 – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Претендент на чемпіонство проти явного аутсайдера

| Оновлено 25 лютого 2024, 12:55
2206
1
Дніпро-1 – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю 25 лютого свій перший матч після зимової перерви в рамках 18-го туру української Прем'єр-Ліги проведуть «Дніпро-1» та «Минай». На момент очного протистояння суперники розташувалися на протилежних рядках турнірної таблиці. Підопічні Юрія Максимова перебувають у групі лідерів, а закарпатська команда поки що явний аутсайдер, який ще жодного разу не вигравав цього сезону.

Дніпро-1

У другій частині чемпіонату країни перед футболістами «Дніпра-1» напевно стоїть завдання поборотися не просто за медалі, а безпосередньо за золото, яке було так близько минулого року. Тож втрачати очки у матчах із клубами з нижньої частини турнірної таблиці вони явно не мають наміру.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У міжсезоння в команді особливих змін не відбулося. Закінчилась оренда у захисника Олександра Каплієнка, але водночас взятий в оренду з «Шахтаря» півзахисник Олег Очеретько. До речі, за кілька днів до гри стало відомо про те, що з «Дніпра-1» знято трансферний бан від ФІФА, накладений на клуб через заборгованості перед гравцями та персоналом.

Навчально-тренувальний збір дніпровські футболісти проводили у Туреччині, де провели 6 контрольних поєдинків. Три з них виграли, двічі програли і в одному матчі було зафіксовано нічию. Цікаво, що у всіх 6 зустрічах взяли участь 11 гравців, а найкращими бомбардирами стали Едуард Сарапій та Сергій Горбунов, які забили по 2 м'ячі.

На жаль, після зборів троє молодих бразильських легіонерів - Вітіньо, Маркос Андре та Гільєрме Варжао через війну в Україні, а саме нещодавній обстріл Дніпра, відмовилися летіти до нашої країни. Тож тренерський штаб на них вже не може розраховувати.

Минай

Клуб із Закарпаття дуже невдало провів першу частину турніру, програвши 9 матчів із 15 і не здобувши жодної перемоги. Ще восени в середині листопада це спричинило відставку Володимира Шарана і до другої половини сезону «Минай» готувався під керівництвом Желько Любеновича.

На відміну від майбутнього суперника, взимку у «Минаї» відбулися досить серйозні зміни. Клуб залишили 13 футболістів і багато хто з них часто виходив у стартовому складі. На їхні місця прийшли новачки, серед яких можна відзначити деяких відомих в Україні гравців, таких як Владислав Семотюк, Владислав Вакула та Денис Устименко. Отже молодому сербському наставнику довелося створювати практично нову команду.

У міжсезоння «Минай» провів 7 контрольних матчів. В них він здобув чотири перемоги, двічі програв і одного разу зіграв внічию. Найрезультативнішим у цих іграх був Артур Ременяк, у якого три голи та дві результативні передачі. Також 3 забиті м'ячі в активі Тимура Корабліна.

Статистика зустрічей

На рівні Прем'єр-ліги команди провели 6 матчів. 4 перемоги у «Дніпра-1», одна – у «Миная» та ще раз суперники зіграли внічию. До речі, нічия трапилася саме цього сезону в 3-му турі. Тоді голи були забиті наприкінці матчу. На передостанній хвилині основного часу Твердохліб вивів господарів уперед, а на третій компенсованій хвилині Бланко з пенальті відновив рівновагу. Командами на той період керували Володимир Шаран та Олександр Кучер.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Волинець, Адамюк, Сарапій, Горін, Мірошниченко, Рубчинський, Бабенко, Піхальонок, Очеретько, Гуцуляк, Філіппов

«Минай»: Бандура, Корнійчук, Немчанінов, Прокопчук, Чуєв, Дмитрук, Вітенчук, Вакула, Семотюк, Ременяк, Устименко

Прогноз на протистояння:

Звісно ж, фаворитом цього матчу буде «Дніпро-1». Припустимо, що господарі поля виграють із рахунком 2:0.

25 лютого, неділя

«Дніпро-1» – «Минай»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2
ДНІПРО-1 — МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 28
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Клопп може повернутися в Боруссію Дортмунд
Футбол | 02 травня 2024, 22:26 4
Клопп може повернутися в Боруссію Дортмунд

Тренер «Ліверпуля» може обійняти керівну посаду в німецькому клубі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
Самый лучший матч дня!  Потому что  по ТВ.) 
3:0.