Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 лютого 2024, 03:40
293
0

ХАВІ: «Ми заслуговували на більше. Загалом моя команда показала гарну гру»

Наставник «Барселони» – про матч проти «Наполі»

| Оновлено 22 лютого 2024, 03:40
293
0
ХАВІ: «Ми заслуговували на більше. Загалом моя команда показала гарну гру»
Getty Images/Global Images Ukraine. Хаві

Учора, 21 лютого, у матчі 1/8 Ліги чемпіонів «Наполі» та «Барселона» розійшлися миром (1:1).

Гості забили першими – на 60-й хвилині забив Левандовськи. Господарі відповіли на 76-й хвилині влучним ударом Віктора Осімхена.

Хаві, головний тренер Барселони: «Ми заслуговували на більше. Наша стратегія спрацьовувала добре, і ми повели – 1:0. Чого нам не вистачило, так це здатності зберегти холоднокровність за такого рахунку і контролювати непростий перебіг зустрічі.

Все через те, що ми не заспокоїли гру, і не пам'ятали про те, що це Ліга чемпіонів, де твій суперник реалізує перший удар у площину воріт. Нам слід було утримувати м'яч та переводити гру на його половину поля. Але загалом моя команда показала гарну гру.

Так, я засмучений, тому що ми заслуговували більше. Це не дуже добрий результат для «Барселони», тому що ми повинні були виграти. Це символ нашого сезону: матч який ми мали вигравати, ми не виграли. Але, граючи так, ми набагато більше виграємо, аніж програємо».

Рональд Араухо, захисник Барселони: Результат нас трохи засмутив. Ми були дуже чудові перші 30 хвилин. Останні 15 хвилин суперник справді володів м'ячем, але такою є Ліга чемпіонів. Неможливо постійно домінувати. Нам належить провести домашній матч за своїх уболівальників. Ми показали себе як чудова команда, здатна конкурувати.

Можливо, нам варто було заспокоїти гру. Нам потрібно попрацювати над уповільненням та більше володіти м'ячем. Ми ще в грі, і вдома збираємось викластися на повну.

Ми їдемо з почуттям гіркоти, бо могли перемогти.

Відеоогляд матчу:

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.