Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 лютого 2024, 21:04
4992
5

Наполі – Барселона. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 21 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 21 лютого 2024, 21:04
4992
5
Наполі – Барселона. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

21 лютого на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому «Наполі» зіграє проти «Барселони». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Наполі

Команда була сенсацією минулого сезону. І, до речі, непогано проявили себе Осімхен та компанія і в Лізі чемпіонів, здувшись лише до чвертьфіналу. До того моменту почали втрачати форму партенопеї і в Серії А, але надто був великий доробок першого кола. У результаті навесні скудетто повернулося до Неаполя. Незабаром пішов Спаллетті, розуміючи, що стелю пройдено безповоротно. Цього сезону мало що виходило і за Руді Гарсії, який був запрошений на тренерську посаду влітку, і вже за Мадзаррі, який змінив його вже восени. Клуб уже вилетів із кубка та програв у Саудівській Аравії фінал Суперкубку, а у Серії А відкотилися до середини таблиці. І лише у Лізі чемпіонів виглядали італійці гідно. Нічого вони не показали проти мадридського Реала, але друге місце посіли без особливих проблем.

Барселона

Клуб настільки провалився взимку, що Хаві вже анонсував свій відхід влітку. Це, до речі, дало імпульс і синьо-гранатові змогли хоча б на третьому місці закріпитися. І то надовго не вистачило – зі скромною Гранадою вдома закінчили 3:3. До цього гранд із Каталонії розгромно програв у Суперкубку Реалу в Саудівській Аравії 1:4, а потім, невдовзі після повернення на батьківщину, поступилися і в екстра-таймі Атлетіку у форматі Копи дель Рей. Так що залишається лише 1 шанс проявити себе цього сезону - через Лігу чемпіонів. Там після двох провалів поспіль вдалося вийти з групи, причому з першого місця. Але й там кулес примудрилися програти Шахтарю.

Статистика особистих зустрічей

У 2020-му році сторони грали у Лізі чемпіонів, а у 2022-му – у Лізі Європи. Обидва рази після нічиєї у першому поєдинку синьо-гранатові вигравали у грі-відповіді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси рівними. Поки що незрозуміло, що чекати від цих нестабільних супротивників - зупинимося на тоталі більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,78).

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал
Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0
Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Давайте Макароны, давно такого не было 2 победы итальянских клубов уже есть в лч. Если Наполи гахнет Барсу то это будет означать что реально можно обойти в таблице уефа.
Sheva19
Победитель пары дальше следующего раунда не пройдет 
Лига конференций без динамо
Барселона не проиграет точно ,а возможно и выиграет на изи